Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Вигідні мікрокредити онлайн: що потрібно про них знати

На ринку фінансових послуг представлено безліч компаній, які намагаються залучити якомога більше клієнтів і видати їм позики. Попри всю різноманітність пропозицій потрібно виважено ставитися до будь-яких пропозицій, адже далеко не всі підряд програми виявляються дійсно вигідними. Як же розібрати в тому, наскільки дійсно вам підходить та чи інша пропозиція?

Що робити, якщо кредит потрібен терміново?

Бувають ситуації, коли на пошуки фінансового консультанта просто немає часу. Що тоді робити? Якщо вихід на даному етапі часу полягає тільки в тому, щоб взяти новий кредит, то подивіться в сторону мікрокредитування. Не всі мікрокредітной організації видають кошти під величезні відсотки. В інтернеті можна відшукати сайти, де представлені рейтинги, а також списки кредитних організацій, яким реально можна довіряти. Існують також сайти з відгуками людей, які вже мали справу з тією чи іншою компанією. Не полінуйтеся їх вивчити, адже це буквально єдиний більш-менш достовірне джерело інформації.

Самостійно оцініть свої шанси на вигідний мікрокредит.

Немає нічого кращого, ніж самостійно прикинути свої шанси і зважити всі за і проти. Наприклад, ви вже були винні банку чи іншої фінансової компанії. Тепер у вашій кредитній історії стоїть позначка про борги, а тому всі кредити вам будуть видавати під підвищені відсотки. Чи потрібно брати в борг, якщо доведеться переплатити вдвічі?

Деякі люди мріють оформити іпотеку. У підсумку все життя виплачують борги за квартиру або будинок. Інші приймають рішення орендувати житло, а не брати кредит онлайн. Зате можна дозволити собі подорожувати, поступово підвищувати кваліфікацію і з кожним роком заробляти все більше і більше. Через 5-6 років такі люди вже можуть купити собі своє житло за накопичені кошти, а не звертатися з проханням про видачу кредиту.

Точно така ж ситуація і з мікрокредитами. Існують ситуації, коли гроші взяти ніде, доведеться звертатися за допомогою. Але нерідко люди беруть кредит на примхи, за які потім розраховуються втридорога. Вигідним такий мікрокредит онлайн точно не назвеш, проте винен той, хто вирішив його взяти.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь