Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Просування сайтів в пошукових системах: чому це важливо?

Просування сайтів в пошукових системах або SEO-оптимізація це чисто технічна особливість виведення сайту в топ-результатів Google або Яндекс. Що це дає? Якщо Ви власник бізнесу і у Вас є сторінка в соціальній мережі, група або сайт, то SEO-просування допоможе збільшити трафік на Вашу майданчик, тобто приверне потенційних клієнтів. Наприклад: у вас бізнес по установці пластикових вікон. Щоб Ваше оголошення або сайт виявилися вище за інших на сторінці результатів пошуку, Вам потрібно налаштувати просування таким чином, щоб при запиті «пластикові вікна», система видавала саме Ваше оголошення. Вивести сайт в ТОП результатів допоможе професіонал, знає психологію запитів користувачів і технічний супровід процесів.

Чому ж так важливо займатися просуванням в пошукових системах? Та тому що Ваше оголошення може просто загубитися серед оголошень конкурентів. Пошукові системи типу Яндекс і Google працюють таким чином, що з того чи іншого запиту першими показуються найбільш популярні сайти, на яких обсяг трафіку перевищує інші.

Напевно Ви помічали, що над результатами пошуку, в стовпці праворуч і внизу сторінки висвічуються 2-3 рекламних оголошення - це також є частиною seo продвижения сайтов в google, якщо Ви володієте достатнім бюджетом.

Не варто забувати і про підтримку сайту. Коли бізнес пішов в гору, від клієнтів немає відбою - важливо утримати клієнта і лідерські позиції в пошуковій системі. Тут на допомогу знову приходить фахівець в області SEO! Не варто намагатися оптимізувати свій сайт самостійно - це може привести до того, що Ваша сторінка відправиться в бан. Якщо просування сайтів буде налаштоване грамотним чином, то Ваш сайт буде не тільки приносити нових клієнтів, Ви також зможете заробляти на своєму сайті, здаючи в оренду рекламні площі. Не забувайте і про наполнение сайта контентом, адже це також дуже важливий момент.

Займатися просуванням важливо і потрібно, адже основна аудиторія потенційних клієнтів знаходиться саме в інтернет середовищі і можливо вони шукають саме Вас!



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь