Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Торти та солодощі на весілля

Наповнення солодкого столу залежить від того, чи прийняли молодята західну традицію по організації кенді бару або залишаються вірні своїм звичаям. Обов'язковим елементом є шикарний весільний торт з декількох «поверхів», прикрашений красивими фігурками. Додатково гостям можуть пропонуватися солодкі млинці, різноманітні десерти, морозиво.
Якщо ви задумали організувати Candy bar, солодкий стіл повинен бути багатим достатком солодощів на будь-який смак. Тут кожен гість зможе знайти все, навіть те, чого раніше не зустрічав на весільних церемоніях, наприклад, цукерки на паличках. Не забувайте про найголовніше атрибуті солодкого столу, весілля в цілому - короваї. Це не просто кулінарний шедевр, а свого роду оберіг. Обов'язково подайте його під час весілля, щоб поділитися з гостями «шматочком» радості і любові.

Весільний торт

В даний час торт і солодощі на весілля є реальними творами кулінарного мистецтва. Кондитери створюють десерти з будь-якою начинкою, кремом, наповненням. У моді багатоярусні частування, декоровані мастикою і фігурками, які викликають захоплення у гостей і молодят дизайном, смаком. Складно вибрати торт, який ідеально відповідав би уявленням подружжя і виглядав красиво. На сайті sweet-shop.kiev.ua ви знайдете cолодощі на весілля від кондитерської Sweet Shop, а кулінари завжди допоможуть їх ексклюзивно оформити.

Десерти та Candy Bar

Новомодна традиція організовувати на весіллі кенді бар з деяких пір стала дуже популярною на вітчизняних днях одруження. Так весільне торжество не обмежується стандартним набором (тортом, короваєм), а гостям наданий широкий вибір солодощів. В Candy Bar може бути що завгодно з солодкого: зефір, мармелад, шоколад, печиво, цукерки, маффіни, капкейкі, інша смакота в красивих декорованих коробочках. За бажанням молодят, ласощі можуть бути оформлені в певному стилі, з декором, відповідним тематиці весілля.

Для різноманітності, на солодкому столі можуть бути представлені різноманітні десерти. Вибір торти і солодощі на весілля ласощів може бути обмежений лише фантазією і бюджетом молодят. Макаруни, тарталетки з солодкою начинкою, цукерки з маршмеллоу, суфле, морозиво, Твінкі - це лише мала частина десертів, які ви можете собі замовити. Більш детально ознайомитися з варіантами солодощів ви можете в інтернеті.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь