Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Масаж як лікувальна і косметична процедура

Хто не любить масаж? Звичайно, ця процедура змушує всіх подумати про прекрасний відпочинок і релаксацію і забути про всі проблеми. Це одна з кращих процедур в сучасній медицині, яка не тільки приємна, але і лікувально-профілактична. Завдяки особливим методам і прийомам, які у кожного фахівця свої, можна вилікувати безліч недуг, і надовго забути про напруги і депресіях. Ще масаж допоможе підбадьоритися і зарядитися енергією на весь робочий день. Тим, хто має слабку імунну систему, рекомендують відвідувати процедури масажу хоча б раз на тиждень. Вони поліпшать самопочуття, підвищать імунітет і настрій, допоможуть підбадьоритися і налаштуватися на новий лад.

Щоб отримати хороший результат від лікування масажем http://kievmas.com.ua/ru/healing/massotherapy , потрібно відвідати близько 10-15 процедур. Звичайно, все залежить від виду процедури. Антицелюлітний і баночний масаж допоможе вже за 5 процедур зменшити вагу на 1-2 кілограми, а також позбавить від целюліту і в'ялості шкіри. Медовий масаж діє практично миттєво, так як після першої процедури шкіра стає м'якою і ніжною. Масаж живота і дренаж кишечника допоможе при захворюваннях шлунково-кишкового тракту, поліпшить роботу мікрофлори кишечника за 8-10 процедур. Наприклад, якщо вам потрібен масаж, то ви можете бути в повній впевненості, що він допоможе вилікуватися від безлічі недуг і в цьому промисловому місті. У багатьох містах України існують схожі центри, де кваліфіковані масажисти лікують і покращують самопочуття клієнтів.

Процес масажу включає кілька етапів, таких, як: розминка і розтирання шкіри, основний масаж і лікувальну дію за допомогою масел, кремів і гелів. Досвідчений масажист обов'язково допоможе вам вилікуватися або поліпшити самопочуття.

Але пам'ятайте, що навіть найпростіший масаж вимагає обережності. Існують моменти, коли процедура замість користі може завдати шкоди, тому не забудьте перед сеансом масажу обов'язково проконсультуватися з лікарем.

Невід'ємною частиною життя будь-якої людини є догляд за собою і своїм тілом. Масаж - це незамінний спосіб поліпшити своє здоров'я. Для того, щоб знайти гармонію зі своїм тілом, кожній людині просто необхідно відвідати курси профілактики або лікування масажем. Вже не одна людина встав на ноги після тривалих і важких хворобливих періодів. Варто тільки один раз провести процедуру масажу і вам захочеться прийти ще.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь