Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати надійний компресор

Сьогодні без використання стисненого повітря не обходиться жодна сфера діяльності. Інструментів і обладнання, що використовують стиснене повітря для своєї роботи, стає все більше. Вони полегшують працю, прискорюють проведення робіт в будівництві, дорожніх роботах і багато ще де.

Крім виробничих процесів, компресори використовуються з успіхом і в звичайних побутових умовах. За цим посиланням можна знайти великий вибір компресорів різних типів, потужності, вартості. У господарстві компресор просто незамінний, коли необхідно виконати фарбувальні роботи великого обсягу, при шліфувальних роботах, навіть накачати колесо, і то, компресор набагато ефективніше, ніж ручний насос. Важливо, зробити правильний вибір під свої завдання.

Між іншим, в інтернет-магазині http://shurik-ua.com/eshop/compressor/ ви можете придбати якісні компресори за найвигіднішими цінами вже зараз.

Як вибрати

Найбільш поширеними є компресори з прямою подачею, оскільки працює він за простим принципом. Енергія електромотора надає руху поршень, який в свою чергу і стискає повітря, який знаходиться в цілінтре. На наших ринках поршневі пристрої представлені в двох категоріях:

  1. Масляні компресори;
  2. Безмасляні.

Масляні агрегати відрізняються доступністю, відмінною продуктивністю, і повсюдно поширені, як на виробництва, так і в особистому господарстві, в побуті. Є у такого виду обладнання та брак, полягає він у необхідності роботи з олійними фільтрами. Останні вимагають постійного обслуговування, контролю, оскільки мають властивість забиватися забрудненнями.

Безмасляні пристрої мають малу потужність, однак вони затребувані там, де необхідна висока чистота стисненого повітря. Такі компресори прості в обслуговуванні, застосовуються в основному в фарбувальних роботах, особливо поширені в меблевій індустрії.

Безмасляні компресори вважаються малопотужними. Але відрізняються високою чистотою стисненого повітря і не вимагають складного техобслуговування. Вони найчастіше використовуються при проведенні фарбувальних робіт і знаходять широке застосування в меблевій галузі.

На що звертати увагу

Як правило, компресор купується для якоїсь конкретної задачі або кола схожих завдань. Наприклад, потрібен компресор для фарбопульта або інших пневматичних інструментів. Виходячи з конкретних завдань, і слід вибирати параметри пристрою. Потрібно враховувати особливості всіх інструментів, які будуть підключатися до компресора. Важливо, щоб продуктивність компресора мала запас приблизно в 30 відсотків від розрахункового значення (споживання найпотужніших інструментів).



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь