Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Переваги використання хмари 1С онлайн

1с хмара

В наші дні багатьом відомо про хмарних сховищах і багато хто використовує ці інтернет-ресурси в різних цілях. Деякі вважають хмарні сховища ідеальним засобом для зберігання даних, інші ж відносяться до них як до недостатньо безпечним і зручним. Хмара - це фізичний сервер, доступ до якого можна здійснити з будь-якої точки світу. Це є його безумовним плюсом. Зокрема, якщо ви займаєтеся бухгалтерією і використовуєте програму 1С, то вам може бути зручно використовувати хмара.

Використання 1С онлайн дозволить вам отримати цілий ряд переваг:

Заощадити гроші, відмовившись від придбання додаткового програмного забезпечення.
Програмне забезпечення онлайн завжди є максимально функціональним. Як правило, на хмарі розташовується максимально можлива програма 1С, на якій можна знайти «1С Звітність», клієнт-банки та інші сервіси на сайте Облака.

Програми в інтернеті доступні з будь-якої точки світу, тому ви не будете прив'язані до якогось певного місця. Це особливо зручно для тих, хто працює віддалено або змушений час від часу змінювати місце розташування.

Використання 1С онлайн має безліч переваг. Тим часом, якщо ви зберігаєте на хмарі особисті фотографії, музику і навіть програми, то вам не буде потрібно серйозний рівень безпеки Зовсім інша справа, якщо ви зберігаєте на хмарі дані, які належать вашому підприємству, що представляють собою комерційну таємницю. У цьому випадку, у багатьох виникає побоювання, що ці дані можуть виявитися доступними стороннім особам.

Для того щоб уникнути можливих неприємностей, важливо правильно вибрати хмарний сервіс. Заздалегідь дізнайтеся більше про ресурс, який ви збираєтеся використовувати. Він повинен пропонувати високий рівень захисту інформації, яку на ньому пропонується зберігати клієнту. Повинні бути проведені роботи по мінімізації числа технічних збоїв, а по можливості виключений людський фактор, диверсійні проникнення, проведена захист від спроб розкрадання даних. Якщо умови виконані, ви отримаєте інструмент, з можливістю накопичення інформації.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь