Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Особливості сучасного вибору ювелірних прикрас

При вирішенні питання, які ювелірні вироби купити, будь ласка, візьміть до уваги стиль Вашої подруги. Якщо вона ходить в красивих, жіночних сукнях і витонченої одязі, не надто хороший вибір великого, кремезного срібного намиста або браслета. І якщо ви знаєте, що вона ненавидить висячі сережки, заради бога, не беріть їх! Неважливо, якщо вона носила один час, висячі сережки, і ви любили їх. Подарунок повинен подобатися їй. Адже він для її задоволення, а не вашого.

Буде поганою ідеєю купити кільце з аметистом або будь-яким іншим каменем жінці, з якою ви маєте справи в бізнесі. Жінки отримують в подарунки ювелірні вироби протягом усього свого життя від багатьох - друзів (чоловіків і жінок), сім'ї, колег. І це вважається абсолютно нормальним і прийнятним явищем, тому що більшість з того, що ми отримуємо по лінії "безособових" ювелірних виробів - сережки, шпильки і брошки, намиста, браслети - не передати нічого більшого, крім звичайного "Привіт ти мені подобаєшся, і я думаю, що цей подарунок тобі дуже підійде ". Кільце зовсім інша справа - особливо золоте. І коли ви пропонуєте в подарунок маленьку шкатулку, серця дівчат починають битися сильніше. Або зі страхом (в разі антипатії), або з хвилюванням. Тому що кільце, є занадто особистим подарунком, що виходить від близької людини.

До речі, вас може зацікавити магазин ювелирных украшений svitozar.com, в якому можна вибрати найкращі прикраси за найвигіднішими цінами.

Вибираємо товар. Де і як вибирати ювелірні прикраси? Купити сережки з аметистом або інші прикраси онлайн - це прекрасна ідея, яка, допоможе заощадити гроші, так, як в онлайн-магазинах біжутерії можна порівняти ціни на товар на різних сайтах. Але інша справа, побачити товар наживо. Тому радимо сходити в ювелірний магазин або в універмаг. Якщо ви побачили товар, який вам сподобався, запитаєте, як він називається. "Який камінь? Наскільки великий цей камінь?" - це все дуже підходящі питання. Особливу увагу зверніть на цитовані розміри дорогоцінних каменів. Важко уявити 4мм камінь або 1-каратний камінь, при перегляді його на екрані комп'ютера. Бачачи наживо і ощущая- це зовсім інша справа. Візьміть на замітки то, що ви побачили, а вже тоді можна сісти за комп'ютер, і порівняти ціни на цей товар на різних інтернет-сайтах.

Нарешті, коли ви готові купити, читайте дрібний шрифт! Які правила повернення ювелірних виробів? Яку якість каменів? Чи можна кільце (якщо ви вирішили купити кільце) змінити?
От і все! Трохи подумавши і вивчивши товар, можна підібрати недорогі ювелірні вироби в якості подарунка для Вашої подруги, яке буде відповідати її особистості і стилю.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь