Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати дрель для дому

Кожен чоловік знає, що без електричних інструментів дуже важко обійтися в будинку. Вони дозволяють швидко і без проблем провести роботи в процесі облаштування будинку, а також ремонту. Якщо ви бажаєте придбати инструмент dewalt за оптимальною ціною, то на dewalt.top ви зможете зробити правильний вибір. Так, ви зможете вибрати дриль, болгарку, перфоратор, електричні рубанки і лобзики. Великий асортимент дозволяє вибрати не тільки оптимальну вартість, але і всі технічні характеристики. Розглянемо, як правильно підібрати дриль для будинку, які є різновиди обладнання, основні правила вибору.

Основні типи дрилів

Варто відзначити, що є кілька різновидів такого електричного інструменту як дриль. Перша класифікація заснована на застосуванні техніки. Так, можна виділити побутові прилади і професійні. Для будинку найкраще вибрати побутову дриль. Вона має достатню потужність для проведення недовгих і простих процесів. Вартість побутових дрилів невисока, що дозволяє мати подібне обладнання в кожному будинку. Професійні моделі мають високу потужність, відрізняються якістю корпусу і всіх складових елементів. Зверніть увагу, що мотор такої моделі практично не нагрівається під час роботи. Ще одна класифікація заснована на особливостях конструкції. Так, є ударна дриль і дриль шуруповерт. Головна перевага першого варіанту - це ударні поштовхи, які дозволяють зробити отвір в стіні, яка має підвищену міцність. Наприклад, в бетонній конструкції. Дриль-шуруповерт відрізняється тим, що можна не тільки створювати отвори, але і закручувати шурупи, саморізи та інші металовироби.

Основні критерії вибору

Щоб дриль була якісною, довговічною і надійною, потрібно обов'язково звернути увагу на такі характеристики:

Потужність. Перше, на що потрібно звернути увагу - це потужність техніки. Для побутових цілей можна підібрати модель, потужність якої коливається від 500 до 900 ват. Цього достатньо для практичної роботи;

Частота обертання валу. Зверніть увагу, що даний показник обов'язково вказується в інструкції (номінальний показник на холостому ходу). Частота обертання валу впливає на швидкість роботи і гладкість, акуратність створених отворів. Якщо ви вибираєте дриль, яка здатна закрутити шуруп, то показник повинен складати 400-500 оборотів в хвилину.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь