Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати дитині іграшки

Більшість дітей віддає перевагу не дорогих іграшок, а пакетам, палиць і іншим незначним дрібницям. Чому так? Необхідно до вибору іграшок підходити з усією серйозністю. І тоді вони будуть не тільки улюбленими, а й корисними. Чи є правила при виборі іграшок?

Ігри для дітей повинні вибиратися за віком.

Перед покупкою переконаєтеся, що до іграшки дитина доріс. Новонародженому до тритижневого віку іграшки абсолютно марні. Він ще не в змозі сфокусувати очі на конкретних деталях. Починаючи з місяця малюка можна потихеньку знайомити з яскравими брязкальцями. Вони тренують сприйняття, слух, форму, кольори і координацію. Для ознайомлення крихти з новинками достатньо 15 хвилин в день. В іншому випадку гри перейдуть в плач і роздратування.

До речі, на сайті https://kodvpalto.ru/promokod-mytoys/ ви можете отримати вигідні промокоди для крупного інтернет-магазину іграшок для дітей вже зараз.

До року дитині подобаються великі і яскраві іграшки. Дрібні деталі несуть загрозу для крихт, адже в такому віці вони все тягнуть до рота, носа і вуха. Іграшки повинні бути виготовлені з м'яких матеріалів, гуми, пластмаси. Їх необхідно періодично мити, особливо коли малюк починає тягнути до рота все підряд.

До року діти починають цікавитися рушійними іграми, паровозиками, м'ячиками і великими конструкторами. З року до двох діток залучають розвиваючі іграшки. Це сортери, вкладиші, совочки, шнурівки, формочки, каталки.

Починаючи з трирічного віку дитина цікавиться тваринами, в тому числі і іграшковими. Дитину в цьому віці можна порадувати лялькової посудом, конструкторами, олівцями, фарбами, фломастерами і м'яким пластиліном.

Після п'яти років дитина буде радий різним модельки машин, кораблів, трансформерам, лялькам з різними функціями. Він починає потихеньку готується до школи, тому книги з картинками і логічні конструктори будуть йому на допомогу.

Поки дитина маленька, чим простіше іграшка - тим краще. У музеї іграшок світу була названа найкраща іграшка всіх часів. Це палиця. Адже сьогодні палиця - чарівна, завтра - спис, післязавтра - конячка. З простих речей діти можуть за допомогою візуалізації уявити що завгодно.

Малюки повторюють за батьками. Саме тому їм теж цікаво возитися з ножицями, пакетами, мишкою, посудом. Так вони розвивають свою уяву. Із книг можна побудувати замок, з олівців паркан. Не всі сучасні іграшки володіють такими функціями. Вони громіздкі, з безліччю різних функцій.

Загалом, складно і нецікаво. У ляльки вже є свій голос, при натисканні на кнопку вона зробить все за дитину. Рівень фантазії падає і у малюка знижується інтерес до іграшки. Ігри повинні бути різні: прості і складні.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь