Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати весільну сукню

Ось і наближається момент, якого так чекають практично всі дівчата - довгоочікуване весілля. Ейфорія і запаморочення з приводу отримання пропозиції від улюбленого притихли і починається етап підготовки до самого заходу. І хто б що не говорив, одним з найбільш тривожних і хвилюючих моментів для нареченої є вибір весільної сукні. Адже саме наречена і її наряд будуть в центрі уваги всіх гостей, фото- та відеокамер. Тому підійти до його покупці необхідно заздалегідь і з розумом!

Поради щодо вибору весільного плаття:

Обов'язково беремо до уваги тип фігури.

Типів фігур, як і суконь, існує кілька видів. Хтось має пишними формами, а хтось худенька. Комусь здається, що груди у неї замала, а кому-то важко заховати свою об'ємну красу. Пісочний годинник, груша, трикутник, прямокутник, яблуко, груша... Яких тільки немає типів жіночих фігур. Але не переживайте і ні в якому разі не комплексуйте! На сучасному ринку свадебных платьев 2018 в Киеве існують моделі, які підходять будь-якої фігури і приховують будь-які недоліки. Головне, щоб вони не були надуманими!

Враховуємо стиль і місце проведення весілля.

Все більш модним стає застосування на заходах різноманітних стилів весілля: традиційна, Шеббі-шик, вінтаж, кантрі, прованс, в стилі 20-х, 80-х і багато інших. Тут вже кожен вибирає, що йому ближче і цікавіше. Відповідно і весільна сукня має підходити і поєднуватися зі стилем весілля. Пишне бальне плаття підійде, наприклад, для традиційного весілля, для вінтажной- пряме мереживне плаття, для 80-х - коротке стилізоване плаття. У підборі чогось ексклюзивного краще скористатися послугами стиліста.

Те ж стосується і місця проведення. Тут все повинно бути гранично ясно - весільне торжество на природі буде проблематично в пишній сукні або плаття зі шлейфом.

Сукня має бути максимально зручним.

Вид страждає нареченої в занадто сильно затягнутому або в натирають і тиснуть пахви корсеті здатний зіпсувати навіть саме сплановане торжество. Завжди намагайтеся максимально протестувати плаття до початку весілля під час примірок. Ще один нюанс: вибравши плаття, простежте, щоб фігура сильно не змінювалася. Інакше кілька зайвих кілограмів можуть несподівано вилізти в невідповідному місці або, навпаки, плаття почне зісковзувати під час танців.

І головне, любите себе в своєму самому красивому платті і максимально налаштуйтеся на веселе і дивовижне весілля!



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь