Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Вибираємо чохол для смартфона

Практично у всіх бували ситуації, коли падав смартфон і в кращому випадку відбувався він легкою подряпиною або сколом, а в гіршому екран розбивався на друзки. У подібних ситуаціях допоможе грамотно обраний чохол. Хоча на перший погляд, що може бути простіше купити перший-ліпший чохол, проте все не так просто і з упевненістю заявляємо: вибрати гідний чохол вкрай складно і в сьогоднішній статті ми розглянемо найпоширеніші варіанти і оцінимо їх переваги та недоліки.

Призначення чохлів.

Першочергове функція чохлів - захистити смартфон, крім цього:

  1. - збереження зовнішнього вигляду від потертостей, подряпин і відколів;
  2. - зручність використання - смартфон менше ковзає в руках;
  3. - індивідуальність - можливість підібрати чохол на будь-який смак і колір або взагалі замовити зроблений за власним ескізом.

Види чохлів.

1. Бампер - один з найбільш надійних і простих чохлів. Виглядає як рамка, яка щільно одягається на межі гаджета і захищає смартфон від падіння. Бампери виготовляються з наступних матеріалів: силікон, метал і пластик. Головні переваги: ​​компактність, доступність. Ціна на такі чохли починається від ста грн за силіконові і пластикові і аж до декількох тисяч за дизайнерські.

До речі, хороший та міцний силиконовый чехол Xiaomi Redmi 4a ви можете придбати на сайті floy.com.ua за найкращими цінами вже зараз.

2. Накладки, кришки - чохли користуються найбільшою популярністю. Захищають смартфон збоку і ззаду. Виготовляються із пластику, шкіри або силікону. Основні переваги: ​​компактність, практичність і хороший захист від ударів. Є і недолік: відсутній захист самого дисплея (необхідно купувати і наклеювати захисну плівку). Ціни починаються від двухста грн за найпростіший чохол з пластика, за чохол зі шкірозамінника доведеться викласти від п'ятисот до тисячі грн, а за екземпляри з натуральної шкіри аж до трьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

3. Фліп кейс (чохол-книжка). Цей чохол щільно стикається із задньою частиною смартфона, а спереду розташовується відкидна кришка. Даний вид чохлів відмінно захищає пристрій з усіх боків. Виготовляються зі шкіри та шкірозамінника, а так само текстильних матеріалів. Мінус тільки один - сильно збільшуються габарити пристрою і його вага. Вартість від п'ятисот грн за найпростіші екземпляри і понад п'ять тисяч грн за вироби ручної роботи.

4. Чохол-карман. Назва говорить сама за себе - виглядає як кишеню з текстилю або шкіри, який щільно прилягає до пристрою і добре захищає від пошкоджень і ударів. Даний вид чохлів не володіє такою довговічністю і надійністю як фліп-кейси, але при цьому зручніше у використанні. Вартість від ста грн до декількох тисяч.

Всі з перерахованих чохлів мають як недоліки, так і переваги. Тому спершу зважте плюси і мінуси, оцініть вартість. Якщо у Вас вже є чохол, розкажіть в коментарях про свої враження!



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь