Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Посилення GSM сигналу

Багато користувачів мобільного зв'язку часто потрапляють в ситуації, коли мережа недоступна або звук залишає бажати кращого. Щоб не витрачатися на дороге устаткування цифрового зв'язку можна вирішити проблему шляхом посилення GSM сигналу. Насправді в це немає нічого складного.

Чому знижується якість зв'язку?

До основних причин погіршення сигналу відносяться:

  1. велику відстань до вишки;
  2. наявність електромагнітних полів, що створюють перешкоди;
  3. присутність перешкод на шляху між вишкою і абонентом;
  4. особливості ландшафту (традиційно в низинах зв'язок гірше);
  5. знаходження абонента в приміщенні, особливо підвалі або льосі;
  6. інтерференція сигналу.

Цілком ймовірно, що навіть при установці устаткування якість зв'язку залишається незмінною. Як правило, для цього достатньо правильно налаштувати і направити усилитель gsm сигнала, адже неправильно обраний напрям ніяк не зможе поліпшити конект між вишкою і абонентом.

Особливості підключення

На сайті кожної компанії є карта, яка відображає якість і щільність покриття. Чим сильніше сигнал, тим краще. Радимо звернути увагу на якість покриття GSM, 3G і 4G (LTE).

Здійснити саме підключення можливо за допомогою роутера або модему. Переваги роутера:

  1. збільшення швидкості;
  2. можливість підключити кілька пристроїв;
  3. поліпшення якості зв'язку з меншою кількістю розривів.

Зрозуміло, вартість роутера значно вище, і навіть він не врятує при поганому сигналі. Елементарно може не вистачати швидкості для комфортної роботи декількох гаджетів.
Модем ж коштує дешевше, але якість зв'язку при поганому зв'язку нижче. Однак, якщо мова йде про ділянку з хорошим щільним покриттям, то витрачатися на роутер не завжди доцільно.

Як отримати максимум?

Щоб отримати максимальну швидкість і знизити ймовірність розриву зв'язку, потрібно використовувати спеціальні антени для посилення GSM сигналу, мережі 3G і LTE від http://www.technotrade.com.ua/. Це обладнання незамінне для отримання якісного інтернету і мобільного зв'язку на кордонах ділянок і на території, де присутні всілякі перешкоди: лінії електропередач, споруди, дерева і т. п.

Якщо з покриттям зовсім погана ситуація, то можна підключити репітер GSM, який створений для посилення сигналу, а точніше, для поліпшення Конект з найближчими вишками. Крім цього потрібно обзавестися зовнішньої і зовнішньою антеною.

Зрозуміло, монтаж і налагодження обладнання без залучення майстрів вимагає певних знань і навичок в області.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь