Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати автономну каналізацію від Konard для приватного будинку?

Проживання у власному будинку - це тиша, свіжість повітря і підвищений рівень комфорту. Щоб комфорт був дійсно повним, важливо продумати і облаштувати всі блага цивілізації, в тому числі і автономну каналізацію.

  1. Системи повного очищення стоків (аеротенкі), після яких вода може зливатися в найближче водоймище або на рельєф;
  2. Класичний септик з грунтової доочищенням стоків в дренаном колодязі або на дренажних полях;
  3. Накопичувальний септик.

До речі, на сайті konard.ua ви можете придбати високоякісні вироби з поліпропілену за найвигіднішими цінами вже сьогодні.

ee24be83f8c88dc07388ab81bfd77f93

Особливості септиків і аеротенків

Автономна каналізація приватного будинку - це сукупність інженерних споруд, які використовуються для акумуляції, тимчасового зберігання та очищення стічних вод і продуктів життєдіяльності. Їх конструкція представляє собою підземну ємність різної форми, обсягу і функціональності. Залежно від потреб жителів приватного будинку вибір автономної каналізації проводиться з таких споруд як:

Накопичувальні септики - найпростіші в монтажі і обслуговуванні конструкції, які являють собою бак / ємність різного об'єму. Цей тип споруд відрізняється доступною вартістю, простотою установки, невисокі вимоги до властивостей ґрунтів і специфіці рельєфу території. Але, купуючи цей тип септика, необхідно підготуватися до постійного контролю рівня нечистот в ємності і регулярному замовленні послуг асенізаторів для відкачування стоків.

2a2b32b3c4646a2d099c4f7b29b55532

Очисні септики - це більш сучасні, продуктивні і зручні у використанні конструкції, які є ідеальним рішенням при облаштуванні каналізаційної системи для заміських і дачних будинків з постійним проживанням. Споруда має єдиний принцип роботи, незалежно від розмірів, форми і бренду:

У відстійники септика по трубах внутрішньої каналізації надходять продукти життєдіяльності (стічні води, фекалії);

У міру накопичення нечистот відбувається фільтрація, осадження, освітлення і біологічна очистка за допомогою цілих колоній спеціальних бактерій (специфіка і етапи основного очисного процесу можу варіюватися в залежності від бренду септика);

Очищені води надходять на спеціалізовані поля фільтрації і просочуються в глибокі шари грунту.
Аераційні септики - системи очищення стічних вод, в яких основну роль відіграють аеробні бактерії, що становлять біомасу активного мулу. У більшості аеротенків для збільшення обсягу активного мулу міститься полімерне підставу (йоржі для біозагрузки, стільниковий завантаження з пластикових трубок малого діаметра, рулонні матеріали) на яке осідають і прикріплюються пластівці мулу.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь