Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Вибираємо правильний відеодомофон

Безпека житла досить важко гарантувати з використанням пасивних елементів безпеки - решіток або дверей. Краще використовувати інтерактивні захисні пристрої зі зворотним зв'язком, які прийнято називати домофонами, які поділяються на дві основні категорії - аудіодомофони і відеодомофони.

Чи складно встановити відеореєстратор

Перші вважаються найбільш популярними серед населення за рахунок зниженою вартістю і простоти інсталяції - досить простягнути всередину будинку або квартири дроти, як установка буде вважатися закінченою. Недарма, в більшості багатоповерхових будинків якраз і встановлюються аудіодомофони, цінні своєю високою надійністю і зниженою ціною. Якщо вартість домофона розділити на всіх мешканців, то на круг виходить дуже скромна ціна!

Якщо потрібно значно посилити заходи безпеки, то економити не варто і краще купити відеодомофони на сайті http://kibsys.com.ua/domofony, що підрозділяються на дві основні категорії - провідні та безпровідні.

Провідні моделі вважаються популярними за рахунок низької вартості і простоти установки. Досить від панелі провести дроти в кожну окрему квартиру, зробити всі необхідні регулювання, як домофон виявиться готовий до роботи.

Але часом дроти не витримують поганого поводження. В цьому винні гризуни і вандали. Від усього цього можна підстрахуватися, якщо купити бездротової відеодомофон, що працює на частоті 2.4 ГГц. Перехопити такий сигнал вважається просто неможливою справою і безпеку людей в житло жодним чином не постраждає.

Отже, переваги відеодомофонів очевидні:

  1. Високий рівень безпеки
  2. Неабияка зручність
  3. Сучасний елемент інтер'єру

Кращі моделі бездротових домофонів мають дальність дії до 250 метрів, що дозволяє їх установку на найвищому поверсі багатоповерхового будинку за лічені секунди. Адже тягнути дроти до власної квартири точно не доведеться.

Додаткові настройки у вигляді різної музики або гавкоту собак, також збільшать ступінь безпеки. Топові моделі комплектуються 3.5 дюймовими TFT-моніторами, на яких можна з легкістю розпізнати обличчя людини.

Додатковий блок пам'яті дозволяє запам'ятати не менше 100 фотографій, що дозволить використовувати домофон в якості своєрідної записної книжки. Прийшовши після роботи, можна перегорнути всі фотографії і дізнатися - хто саме приходив на протязі дня або декількох днів. Купувати дорогі телефонні апарати з функцією записника більш не доведеться!

Кольоровий або чорно-білий відеодомофон?

 Але в продажу зустрічаються точно такі ж домофони, але з чорно-білими моніторами. Вони цінні тим, що постійно зберігають чорно-білу картинку при будь-якому - сильному або слабкому - освітленні, тоді як кольорові моделі, якщо на вулиці буде спостерігатися нестача освітлення, здатні включатися на чорно-білу картинку. Так навіщо в останньому випадку переплачувати?
Єдине що потрібно пам'ятати, блок пам'яті є тільки у кольорових домофонів, тоді як для чорно-білих версій його доведеться докуповувати окремо.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь