Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Банкетний зал і його переваги

Банкетний зал - це велике приміщення в складі ресторану або іншого закладу, призначене для проведення масових заходів і урочистостей: весіль, ювілеїв, корпоративів та інших. У банкетному залі створений святковий антураж і є все необхідне для приємного проведення часу, а професійні співробітники закладу завжди готові виконати прохання гостей. Багатий декор, світломузичне обладнання, довгі столи і неповторна атмосфера - все це влучно характеризує класичний зал для банкетів.

Види банкетів

У приміщенні можна організовувати банкети різних видів, в залежності від кількості гостей, особливостей заходу і інших чинників. Серед популярних різновидів банкету:

З повноцінним обслуговуванням. Передбачає початкову сервіровку столів напоями та стравами, а також постійна присутність і участь обслуговуючого персоналу в ході проведення торжества. Такий тип банкету відрізняється дорожнечею, так як вимагає залучення значного числа співробітників ресторану.

З частковим обслуговуванням. Дуже поширений тип послуг, коли столи заздалегідь подаються всім необхідним, а участь персоналу закладу під час торжества зводиться до мінімуму.

До речі, оренда банкетного залу ціна буде хорошим рішенням практично при будь-якому міроприємстві.

Фуршет. Організовується за типом всім відомого шведського столу. Ідеальний варіант для випадків, коли час обмежений, а запрошених багато. Запрошені самі вибирають страви та напої зі столу, а місця в залі займають довільно.

Комбінований. Якщо банкет поєднує в собі особливості декількох вищезгаданих різновидів, його називають комбінованим.

Незалежно від обраного організаторами типу банкету, приміщення має відповідати загальним критеріям масового урочистого заходу.

Переваги банкетного залу

Серед основних переваг хорошого банкетного залу варто виділити:

Місткість. Приміщення часто розраховане на значну кількість гостей, що вимірюється десятками, а деколи і сотнями людей. При цьому внутрішній простір організовано таким чином, щоб присутнім було комфортно пересуватися і розташовуватися.

Естетика оформлення. Зазвичай банкетний зал є гордістю закладу, кімнатою, де інтер'єр максимально багатий і оригінальний.

Самітність. Банкетний зал орендують повністю, а значить - сторонні відвідувачі не потривожать своєю присутністю організаторів і гостей.

Також нерідко на масові заходи в залі діють акції та знижки, а деякі види напоїв і продуктів найчастіше дозволено приносити з собою, що в цілому здешевлює захід.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь