Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати торгові ваги

Діяльність кожного магазину залежить від швидкості роботи, точності та ефективності обладнання для зважування. Вибір правильної моделі є ключовим в успішній торгівлі. Які вони, хороші торгові ваги? Відповідь дає ця стаття.

Що потрібно знати при виборі торгових ваг?

Будь-які торгові ваги від globalprom.com.ua/vesovoe-oborudovanie, як в магазині, так і на ринку, повинні проходити перевірку на точність. Простіше кажучи, повинні проходити сертифікацію один раз в три роки. Тільки в такому випадку можна спокійно вести підприємницьку діяльність, так як будете впевнені в тому, що вони показують точну вагу.

Ваги торговельні бувають різних видів, одні тільки зважують, другі друкують інформацію на наклейках, які потім можна приклеювати до кульку з товаром, треті одночасно з зважуванням вважають ціну в потрібній валюті, а четверті підключаються до комп'ютера. Крім наведених вище функцій є також корисні властивості, такі як водонепроникність і сигналізація по перевазі.

Яка повинна бути максимальна вантажопідйомність? Чим вона менша тим вище точність зважування, наприклад, для 3 кг точність становить 1 грам, а для 30 кг вже 10 грам.

Який потрібен розмір чашки (вагової платформи)? Варто пам'ятати про функції тарування - доступною в будь-яких електронних вагах, з її допомогою можна зважувати продукти в будь-якої ємності, вага якої раніше був обнулений (скинутий). Завдяки цьому ви можете уникнути неприємностей пов'язаних з дуже маленькою чашею.

Як повинен бути налаштований дисплей ваг? Клієнт має право бачити вага продуктів перед покупкою. Саме тому моделі призначені для торгівлі мають два дисплея, перший призначений для продавця, другий для клієнта. На кожному видні три цифри, перша ціна за 1 кг, друга показує вагу, а третя фактичну вартість.

Зверніть увагу! Навіть якщо ви придбали нові ваги, повинні пройти сертифікацію, яка дає право використовувати їх в торгівлі. Справа в тому що моделі куплені в Китаї або Кореї хоча і пройшли відповідну перевірку, характеризуються великими похибками неприпустимими за нинішніми нормами. Тому якщо не хочете платити штрафи за невідповідність, подбайте про це заздалегідь.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь