Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Які бувають чоловічі сумки

Зручний стильний аксесуар - є відмінним подарунком чоловікові. Але, підбираючи такий презент співробітнику або одного, потрібно добре знати його потреби і смаки. Вдало обрана чоловіча шкіряна сумка стане хорошим помічником під час подорожі або в роботі. Пропоную ознайомитися з основними видами цього аксесуара і перевагами кожного з них. Я навмисно не буду розглядати пару портфель-кейс, так як їх особливості і так знайомі кожному.

Месенджер або планшет?

Це питання мучить молодих хлопців, які бажають виглядати серйозно і стильно одночасно. Різниця між сумкою листоноші або планшетом спостерігається у всьому, крім способу носіння, але саме він є основним критерієм вибору сумки. Незалежно від величини обраної моделі і ваги вмісту, аксесуар завжди зручніше носити на плечі, ніж тримати в руці.

Просторий месенджер користується великим попитом завдяки великої місткості. В деякі моделі без проблем може поміститися великий ноутбук, папки з документами і багато чого іншого. А ось сумка-планшет підкорює своєю компактністю, в ній носять тільки найнеобхідніші предмети і паперу.

Саквояж або тоут? Що зручніше?

Практичні місткі кожаные сумки - это WhiteCroco.com.ua завжди потрібні в господарстві! Саквояж ідеально підходить для короткострокових поїздок, а тоут для шопінгу. Перший тип чоловічих сумок оснащений міцним каркасом, який захищає вміст від пошкодження. А ось стильна господарська сумка не обмежує можливості вкласти всередину покупки, скоєно різної форми. Вона просто прийме форму того, що в ній лежить і при цьому буде мати такий же привабливий вигляд. І саквояж, і тоут є ідеальним презентом серйозного чоловіка, який бажає завжди виглядати гідно.

Дорожня сумка міського або спортивного типу.

Цей вид чоловічого аксесуара є одним з найпопулярніших. Фасон пошиття у них схожий, а от дизайн і матеріали для пошиття помітно відрізняються.

Спортивні сумки набагато легше, тому що найчастіше виготовляються з сучасних синтетичних тканин. Як правило, моделі розраховані на людей, що займаються певним видом спорту. Всі вони виконані в стилі унісекс і мають досить яскравий дизайн.

Міські моделі мають більш стриманий вигляд і практично завжди шиються з натуральної шкіри. Безліч зовнішніх кишень і внутрішніх відділень роблять їх універсальними, придатними для використання в різних цілях. Всередину без проблем можуть поміститися паперу і лептоп, слюсарні інструменти та змінний одяг, покупки з магазину і набір для романтичного проведення часу на природі.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь