Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Чому в Буковелі краще ніж в Європі?

Завдяки багатому різноманітності гірських масивів, перед прихильниками активного гірськолижного відпочинку відкривається можливість вибрати місце, яке припаде до душі саме їм. Це може бути Болгарія, Чехія, Італія, Австрія, Німеччина і список може тривати ще довго. Але не варто списувати з рахунків і Україну, адже вона широко відома в Європі своїм головним гірськолижним надбанням - комплексом Буковель, який нітрохи не поступається європейський курортам.

Чому варто вибрати Буковель, а не гірськолижний центр Східної Європи?

У кожному з варіантів даного виду відпочинку, звичайно ж, можна знайти свої позитивні і негативні сторони, але є кілька вагомих переваг відпочинку в горах Карпат.

1. Оточення

Перший аргумент буде актуальний для тих, хто погано володіє іноземними мовами, а також для людей з сильною емоційною прихильністю до рідних країв. Як показує практика, далеко не кожен може сміливо відправитися за кордон в пошуках нових пригод або ж повністю розслабитися, зважившись на такий експеримент.

До речі, на сайті bomba-tour.com/ru/categories/lyzhy ви можете придбати тур в Буковель за доступними цінами вже сьогодні.

Причиною, яка може вплинути на ваш відпочинок і емоційний комфорт, може стати проблема спілкування з англомовним обслуговуючим персоналом європейських курортів, а також несподівана туга по дому. І якщо ви впізнали себе в цьому, то в такому випадку очевидна перевага буде на боці зрозумілого і рідного Буковеля.

2. Дорога

Очевидною перевагою для жителів України буде дорога до їх гірськолижного щастя. Адже принцип «сів у потяг чи машину і поїхав» - це куди простіше, ніж закордонні паспорти, документи і перельоти. На сьогоднішній день, звичайно, безвізовий режим значно спростив подорожі, але ще далеко не все встигли зробити новенький біометричний паспорт, який і є ключем до успіху.

У будь-якому випадку, якщо вибирати між подорожжю в інше місто і іншу країну, то визначити, що буде складніше, довше і дорожче, не складе великих труднощів.

3. Траси, спуски, інфраструктура

Буковель - кращий гірськолижний курорт на території України. Це горде звання підкріплено розвиненою інфраструктурою території, сучасним оснащенням, може перевищувати 50 кілометрів спусків різної складності для маленьких дітей, новачків і майстрів спорту, а й це ще не все.

На відміну від Польщі або Румунії, траси Буковеля ретельно продумані і прокладені таким способом, щоб, піднімаючись вгору за допомогою будь-якого підйомника, у вас була можливість переходити на нову трасу і не повторювати маршрут.

Пам'ятайте, часи, коли закордонне означало краще, давно пройшли. Підходьте до вашого відпочинку з розумом і насолоджуйтеся прекрасними митями в оточенні рідних і близьких.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь