Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати світильник

Роблячи ремонт у квартирі не можна забувати про такий важливий елемент інтер'єру, як світловий дизайн. Правильно підібрані джерела світла зроблять приміщення більш комфортним і комфортним, і від них залежить велика частка хорошого настрою і самопочуття мешканців квартири або будинку.

Різні кімнати в кожному окремо взятому випадку вимагають особливого підходу до світла. Наприклад, передпокій просить масивні світильники, ніж спальня. Тут непоганим вибором стануть люмінесцентні лампи, даючи яскраве освітлення, зберігаючи при цьому електроенергію. А інтернет-магазин світильників допоможе вам зробити правильний вибір та придбати саме той світильник, який найкраще підійде для вашої оселі. Для освітлення вітальні відмінно підходять стельові освітлювальні прилади. Їх розмір і форма залежать від загального інтер'єру кімнати.

Якщо вітальня використовується для відпочинку, то в ній також не зайвим буде використання бра, торшерів і інших освітлювальних приладів, створюють м'який, спрямований на зону відпочинку світло. Спальня і яскраве освітлення не сумісні. У цій кімнаті для управління світлом найкраще підходять настінні світильники або джерела м'якого світла, розташовані біля ліжка. Також приголомшливо виглядати підлогові світильники, особливо якщо вони відмінно гармонують з інтер'єром кімнати. Дитяча кімната, навпаки, відмінно підходить для використання в ній величезної кількості джерел світла.

Дуже добре виглядають стельові плафони, нічники, виконані в цікавому дизайні, також настільні лампи для занять. На кухні для загального освітлення в більшості випадків застосовується особлива кухонні люстра, а для того, щоб висвітлювати робочі зони, добре підходять, знову ж таки, люмінесцентні світильники. Асортимент таких світлових аксесуарів зараз представлений досить великим вибором, для того, щоб не тільки відмінно висвітлити кухню, і надати їй особливий вид. Вірно і з розумом підібране освітлення - запорука комфорту і тепла у вашому домі!

Очікуйте на нові публікації вже зовсім скоро на нашому сайті! А щоб не пропустити - підписуйтеся на оновлення!



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь