Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Вибір дорослих роликів

Приходячи в магазин, не кожен може чітко визначитися, який же саме товар купити, адже в деяких можуть залучити одні переваги, а в якихось - зовсім інші. Відповідно, не так просто придбати що-небудь, навіть якщо Ви точно знаєте, як, наприклад, це виглядає або будь він повинен бути кольору. У всього є свої характеристики, плюси і мінуси, і їх варто враховувати і порівнювати з іншими продуктами. Необхідно брати до уваги відразу кілька факторів, і тоді Ви зможете бути на 100% впевнені, що зробили по-справжньому вдалу покупку. Отже, в нашій добірці представлені деякі моменти, які допоможуть Вам підібрати роликові ковзани.

Досвід - один з найголовніших критеріїв вибору роликів на сайті http://inlineskating.com.ua/vzroslie-roliki/. Залежно від досвідченості виріб підбирається за габаритами, його властивостям і можливостям.

Якщо Ви початківець, тільки вчитеся їздити, то легкий і маневрений екземпляр стане прекрасним помічником при навчанні. У бренду Oxelo є якісні підшипники з композитного матеріалу і м'які колеса для гарного ковзання і зчеплення, а також рама-моноблок для амортизації.

А якщо Ви любитель і катаєтеся вже далеко не перший раз або професіонал і займаєтеся фрірайдом, то Вам знадобляться більш важкі і досить міцні ролери для виконання різних трюків або просто активної їзди.

Якщо надійність гарантована, то можна бути спокійними, що на дорозі не виникне проблем. Для цього важливо дотримуватися правила катання (не катався по мокрому асфальту, по піску, контролювати швидкість, нахил тіла завжди вперед, ноги напівзігнуті), а також надягати шолом і захист на коліна, лікті і зап'ястя. У разі падіння вони пом'якшать удар, і Ви уникнете травм.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь