Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати мультиварку

Мультиварки з'явилися на наших теренах всього близько десятиліття тому. Однак навіть за такий короткий часовий проміжок вони встигли полюбитися нашим співвітчизницям, у яких і проблем-то особливих немає з тим, як вибрати мультиварку: в будь-якому магазині побутової техніки знаходиться багатий модельний ряд таких пристроїв.

Однак, як раз в розмаїтті і криється головна трудність: вибрати відповідний пристрій для багатьох виявляється непросто, через відсутність розуміння того, для чого потрібні - і чи потрібні взагалі - окремі функції подібних агрегатів.

Якщо і ви відчуваєте певні складності, коли вам потрібно вибрати мультикухни Redmond SkyKitchen, скористайтеся кількома порадами розбираються в такій техніці фахівців. Зрозуміло, виходите з розміру власного бюджету - не купуйте занадто дорогий електроприлад, але і на надто дешевий не витрачайте: він може виявитися недовговічним і надмірно енергоємним.

У тому, яку саме вибрати мультикухню, повинен мати значення і розмір її чаші. Наприклад, якщо сім'я у вас нечисленна, немає сенсу витрачатися на 8-літрове пристрій, кращим буде 2-4-літрове.

Коли потрібно вибрати мультиварку, не гріх звертати увагу і на розташування нагрівального елементу у різних моделей таких приладів. Стандартних варіантів його розміщення три - знизу, знизу і з боків, з усіх боків. Останній найкращий, оскільки в такому випадку при приготуванні страва більш рівномірно прогрівається, та й термообробка його проходить швидше і ефективніше.

Плануючи вибрати мультиварку, визначте для себе відповідний тип її перемикача. Він може бути механічним, сенсорним або електронним. Перший більш надійний, але дуже простий.

Прагнучи вибрати мультикухню, найбільш зручну в експлуатації, не залишайте без уваги і матеріал, з якого виготовлена ​​її чаша. Найчастіше у таких пристроїв варильні "каструльки" робляться з покритого тефлоном алюмінію або сталі. Вони вимагають особливо дбайливого поводження з покриттям, адже при його пошкодженні швидко втрачають антипригарні властивості. З цієї позиції краще буде вибрати мультиварку з чашею, створеної з надміцної кераміки: вона витримає вплив і миючими засобами, і столовими приборами. Але не кидайте її - вона при цьому може розколотися.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь