Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати якісні жіночі кросівки і кеди

Перш, ніж замислюватися про вибір кед і кросівок, спочатку необхідно навчитися розрізняти таке взуття.

Кросівки представляють собою досить класичний варіант спортивного взуття, яка володіє потовщеною підошвою, має анатомічну колодку, а також вставку на шкарпетці з якоїсь вентиляцією. Зараз популярність кросівок величезна, і безліч представниць жіночої статі вважають за краще постійно носити спортивне взуття в повсякденному житті замість туфель на підборах. Деякі навіть носять ділові костюми з кросівками, це виглядає по-своєму привабливо.

До речі, купити кеди відмінної якості ви можете на сайті miraton.ua вже зараз!

Кеди ж є досить легкою спортивним взуттям, оснащеної спеціальною підошвою з гуми, необхідної шнурівкою, а також подовженим шкарпеток, завдяки чому виглядають кеди досить мило і симпатично. Як правило, тканинні варіанти кед дівчата носять в жарку погоду, а шкіряні утеплені - в холод і вологу. Кеди зараз є в гардеробі практично у кожної молодої дівчини.

Вибирати жіночі кеди і кросівки в інтернет магазині взуття необхідно таким чином, щоб вони відрізнялися масу переваг і могли служити протягом довгого часу. Власне, для цього необхідно звернути увагу на ті чи інші фактори.

1. Оглядаючи периметр черевика, не повинні бути помітні сліди клею, а також стирчать нитки. Все повинно бути зроблено максимально привабливо і акуратно. Якщо це модель для повсякденного використання, вона повинна бути прошита з використанням високоякісної вощевої нитки.

2. Спортивне взуття має трішечки піднесеним носком. Передня частина повинна мати вставку, необхідну для обміну повітрям. Вставка повинна бути зроблена з полімеру сітчастого типу. Натомість вставці можлива наявність спеціальних отворів-люверсов.

3. Кросівки можуть мати в наявності анатомічну устілку. При її відсутності можливо додатково купити в спеціальному салоні, що спеціалізується на ортопедичному напрямку. Найкраще брати такі устілки, які володіють досить опуклою вкладкою, здатної до самих дрібниць повторити форму стопи. У подібній ситуації можна не думати про ризик утворення пронации.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь