Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Зручність туфель на високих підборах

Дівчина на каблуках завжди виглядає жіночно і спокусливо. За рахунок додаткових сантиметрів висоти фігура здається стрункішим, постава витонченіше, а хода набуває особливої ​​грацію. Деякі вважають, що високий каблук апріорі не може бути зручним. На щастя, це не так.

Шукаємо зручні туфлі на високих підборах

Все починається з правильного вибору взуття. Погодьтеся, простіше запобігти проблемі, ніж пізніше думати, як позбутися від щовечірньою проблеми гудящих ніг. Отже, якщо ви готуєтеся до покупки, вам допоможуть наступні поради:

  1. найзручніший каблук - товстий. Чим він ширший, тим стійкіший, тим простіше буде даватися кожен крок, тим менше буде навантаження;
  2. платформа стане хорошим помічником. Навіть не дуже велика, вона дозволяє легше переносити висоту;
  3. зручні туфли на шпильке виготовляються з комфортних матеріалів. Приділіть увагу тому, з чого виготовлена ​​вподобана пара;
  4. місце каблука. У хороших туфлях він знаходиться строго посередині п'яти. Якщо він хоч трохи зміщений вперед або назад, рівновага порушується, а навантаження на ноги зростає. П'ята повинна обов'язково фіксуватися: задником або ремінцем. Якщо вона «ходить», ні про яку зручність не йдеться;
  5. якість виконання. У комфортного взуття повинна бути хороша колодка, жорсткий задник, надійне, акуратне і міцне кріплення каблука з підошвою і т. д. Іншими словами зручні туфлі - це якісні туфлі. На них не варто економити. Краще вибрати перевірений бренд.

Що робити з уже купленими туфлями?

Припустимо, що у вас в арсеналі є улюблена пара, але носити її досить важко. Якщо туфлі не мають платформи, можна виправити справу гелевою устілкою-накладкою. Вона не тільки запобігає ковзанню стопи, але і трохи піднімає її, роблячи взуття зручніше.

До речі, дуже важливо навчитися правильно ходити. По-перше, не можна переносити вперед центр ваги. Під час ходьби відхиляйтеся злегка назад і розслабляйтеся. Постава повинна бути правильною: пильний погляд на власні ноги цього явно не сприяє. По-друге, не варто занадто поспішати, а вже тим більше бігати.

Деякі туфлі складно назвати зручними (на кшталт популярних Мюлі або моделей на ультратонкой шпильці без платформи). У цьому випадку вихід один: жертвувати або комфортом, або стилем. Можна зробити простіше і знайти компроміс: носити їх не кожен день, а надягати з нагоди.

Спасибо: интернет магазину обуви miraton.ua



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь