Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Особливості та переваги лазерної ліпосакції

Не секрет, що мільйони чоловіків і жінок мріють про те, щоб швидко і безболісно позбутися від жирових відкладень. Бажання виглядати підтягнуто і привабливо цілком природно для представників будь-якої статі. Коли дієти і походи в тренажерний зал не дають відчутного результату, приходить розуміння: без важкої артилерії не обійтися. І як дієвого знаряддя боротьби за ідеальні контури тіла багато хто вибирає лазерну ліпосакцію.

Переваги методу

Зростаюча популярність процедури цілком з'ясовна. Для такого методу боротьби характерні:

  1. безболісність;
  2. відсутність шкоди для здоров'я;
  3. короткий реабілітаційний період.

Незважаючи на переваги процедури, багатьох потенційних клієнтів клінік лазерної медицини гризуть сумніви. Щоб розвіяти їх, варто поспілкуватися з фахівцями сайту laserone.com.ua. Не зайвим буде дізнатися, як взагалі протікає процес лазерної ліпосакції (ліполізу).

Як це відбувається

На першій (часто безкоштовної) консультації лікар проводить первинний огляд, призначає аналізи, обговорює з пацієнтом деталі. Фахівці рекомендують за день-два до операції виключити з раціону алкоголь, жирну, солону їжу і десерти. У призначений день пацієнт приїжджає в центр, лягає в палату, в якій очікує процедуру. Вона проводиться під місцевим наркозом, що багато клієнтів клінік вважають незаперечною перевагою.

Щоб лазер міг ефективно впливати на жирові відкладення, його необхідно вводити в відповідні тканини. Для цього на тілі пацієнта робиться крихітний надріз. У нього опускається канюля з лазерним зондом на кінці. Діючи імпульсами, він руйнує навколо себе жирові клітини. Розпадаючись, вони перетворюються в речовини, з висновком яких легко справляється печінку.

Процедура триває кілька годин, однак по її завершенню клієнт клініки може практично відразу відправитися додому. Адже організм пацієнта не піддається особливому впливу, яке б вимагало тривалого присутності в стаціонарі.

Реабілітаційний період

На відміну від класичної операції, процедура, яка проводиться за допомогою лазера, не вимагає тривалого реабілітаційного періоду. В принципі, вже через пару днів можна повертатися до звичного способу життя. Однак лікарі рекомендують на кілька тижнів відмовитися від фізичних навантажень, а також відвідування соляріїв, саун і басейнів.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь