Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати гарну акустику для комп'ютера

Хороша акустика для комп'ютера - обов'язкова річ. І її потрібно правильно вибрати, так як ніхто не хоче слухати музику і дивитися фільми на слабких "скрипучих" колонках із пластику, який ось ось трісне. Такі колонки не принесуть вам задоволення, слухайте ви хоч FLAC з найкращим еквалайзером.

Які колонки кращі

Для початку визначтеся що саме вам потрібно, можливо ви зможете купить колонки для ноутбука, яких буде достатньо, якщо ви звичайно не sound дизайнер. Така акустика теж добра, і досить зручна.

  1. 2.0 - це просто дві колонки, самий бюджетний варіант;
  2. 2.1 - дві колонки і сабвуфер, з непоганим басом, добре якщо він регулюється. У мене такий варіант, і цілком мене влаштовує;
  3. 5.1 - сабвуфер і цілих п'ять колонок, спеціально для ігор і фільмів. З таким набором ви ніби перебуваєте в самому центрі подій. Відчуття занурення круте, особисто я планую обзавестися саме таким набором в новій квартирі.

Портативні колонки - це окремий клас, так як у них може бути від одного до N динаміків різної потужності, і брати їх потрібно тільки для ноутбука, як переносний варіант.

Що саме вам потрібно

Якщо просто для приємного музичного фону - то підуть хороші колонки 2.0, або 2.1 - вони краще, але коштують дорожче. Обов'язково дивіться, щоб був стандартний 3.5 штекер, а не мудрі штекер для якого потім не знайти перехідника.

Зверніть увагу на дизайн, якщо будете ставити колонки на видних місцях, він обов'язково повинен добре поєднуватися з вашим інтер'єром.

До речі, якісні навушники в Харкові ви можете придбати на сайті pcshop за найвигіднішими цінами просто зараз.

Обов'язково протестуйте колонки в магазині, хоча б з телефону, а краще попросіть включити музику з ПК.

Рекомендую брати колонки, на яких буде можливість регулювання басів, тоді вам буде зручніше, і сусіди не будуть скаржитися.

Bluetooth

Якщо в ПК, або ноутбуці є Bluetooth, то можна використовувати його, і позбутися проводів, а також грати музику прямо з телефону, що досить зручно. На жаль він рідко зустрічається в дешевих моделях (крім китайських портативних).

За ціною орієнтуйтеся від $ 40-50. Менше - гірше якість, яскравий дизайн, пластик, дешеві понти і скрип. Дорожче - гарна якість, глибокі баси і якісний матеріал (дерево). На більш дорогих колонках звук дійсно інший, різниця величезна, і ви її відчуєте.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь