Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Економічні керамічні обігрівачі

Панелі для обігріву представляють собою керамічні плити, з одного боку яких є нагрівальний елемент і металевий кожух з петлями для кріплення до стіни. Принцип роботи заснований на використанні інфрачервоного і конвекційного тепла.

При ІК-обігріві відбувається накопичення, а потім подальша передача у внутрішнє середовище отриманої теплової енергії. Завдяки такій особливості значно зменшується споживання електрики. Конвекційне опалення обумовлюється проходженням холодного повітря через панель, його прогріванням в міру переміщення вгору і витісненням вниз повітряної маси меншою за температурі. Таким чином відбувається циркуляція і прогрів приміщення.

Щоб опалити площу в 10 м² потрібно витратити 0,5-0,6 кВТ / год електроенергії. Комфортний мікроклімат буде забезпечений вже через 6-8 годин, навіть якщо температура на вулиці складе -20 ° С. Таке автономне опалення може здійснюється з використанням терморегулятора, тому для кожного приміщення можна задавати окремий температурний режим. Встановити панелі можна самостійно або за допомогою фахівця - монтаж займає не більше 15 хвилин - необхідний інструмент: дриль, молоток і викрутка, необхідний комплект для монтажу поставляється з керамічним обігрівачем, який можна придбати на сайті gaston.com.ua просто зараз.

Які переваги у електричного опалення?

З ростом цін на комунальні послуги ми починаємо замислюватися про пошук альтернативних варіантів обігріву житла. Особливо, це питання цікавить жителів заміських будинків, які бажають проводити зиму в теплі і комфорті, але при цьому не переплачувати. Всім цим вимогам відповідає інфрачервоне опалення, яке останнім часом набуває популярності. Зокрема, у багатьох сучасних будинках можна побачити енергозберігаючі обігрівачі, які виступають в якості основного джерела тепла.

Які особливості і переваги керамічних обігрівачів?

Керамічний обігрівач, випромінюючи інфрачервоні хвилі нагріває не повітря в приміщенні, а предмети, які після цього віддають тепло в атмосферу. Такий принцип обігріву дозволяє економити до 50% електроенергії. Економія електричної енергії - важливий фактор життєдіяльності сучасної людини.

Керамічні обігрівачі, що випромінюють інфрачервоні промені можна використовувати як для житлових, так і для господарських приміщень. Вони успішно справляються з зональним розподілом енергії, коли потрібно обігріти всю кімнату, а не лише її частина. Ще одна перевага - керамічний обігрівач не сушить повітря в приміщенні, тому навіть тривале сусідство разом з включеним обігрівачем дозволяє відчувати себе комфортно. Кімната при цьому нагрівається дуже швидко. Тепло виходить як від російської печі!

У порівнянні з газовими або твердопаливними котлами, інфрачервоні обігрівачі абсолютно пожежо-безпечні!

Безліч дизайнерських рішень керамічних обігрівачів, дозволяє підібрати пристрій, що підходить абсолютно до будь-якого інтер'єру. Дані агрегати є надійними і мають досить тривалий термін експлуатації.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь