Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибирати колготки?

Чи знаєте ви, що вибирати капронові колготки теж потрібно вміти. Від цього залежить, як ви будете виглядати з боку, адже колготки повинні прикрашати і доповнювати образ, але ніяк не псувати його. Як зробити правильний вибір колготок, щоб вони були зручними, візуально прикрашали ваші ніжки?

10 правил про те, як правильно вибрати колготки на сайті колгот.нет вже зараз:

Колготки і панчохи темних відтінків зовні худять і подовжують ноги, а світлих тонів вкорочують їх і роблять повнішими.

Ажурні колготки краще носити з ошатним одягом на вихід, обов'язково на ніжках повинні бути туфлі, ботильйони або чобітки на високих підборах.

Дешеві поганої якості колготки і легінси мають тугі круглі шви, нутрощі ноги. На додачу їх помітно під тонкою і облягає одягом. Зупиняйте свій вибір на колготках з плоским швом або зовсім на безшовних, тоді ви сміливо зможете їх носити навіть під найтоншої одягом з струмує тканини.

Чорні тонкі колготки з поздовжніми швами ззаду мають неакуратний вигляд, якщо ви не володарка ідеально рівних, струнких ніг то для вас вони не підійдуть.

Запам'ятайте, босоніжки без каблуків і сандалі краще носити без капронових колгот!
Досить великі принти на колінах і на стегнах візуально збільшують їх.

Щільні і матові колготки насправді пробачать і створюють видимість строгості. Молоді дівчата повинні уникати подібні варіанти колгот.

Максимальний відсоток вмісту лайкри в колготах - становить 30%. Якщо ця цифра різниться більшою мірою, то вам пропонують підробку.

Відмінною рисою брендових колготок з капрону є приємний запах. Кожен масштабний виробник використовує спеціальний аромат, який відрізнить їх компанію від конкурентів, тому їх складно підробити.

Обов'язково періть колготи вручну, тому що вони можуть зіпсуватися під час прання в автоматі. Температурний режим води для прання не повинен перевищувати більше 30 градусів. Так панчохи прослужать вам значно довше.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь