Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як змінити себе і стати щасливим

Пам'ятайте книгу «Чарівник смарагдового міста»? Казкові персонажі хотіли змінити себе. І їм це вдалося - допомагаючи один одному досягти поставленої мети: Опудало став мудрим, Лев - безстрашним, Залізний Дроворуб знайшов свою любов.

Читаючи цю історію, ми в якийсь момент відчували щастя здогади - але ж Опудало-то насправді розумний! Тому нас не прийде на розчарування в момент зустрічі героїв з несправжнім чарівником. На той час ми розуміли - все, що потрібно, у друзів вже є. Їм залишалося тільки зробити останній крок - усвідомити це.

Життя не казка

Давайте помріємо хвилинку. Чому б нашому «автору» - тому, хто нас створив, - не вступити з нами так само гуманно? Закласти в кожної людини вже при народженні все, що йому потрібно для щастя. Ну або хоча б зробити так, щоб ми не хотіли нічого іншого, крім того, що у нас є з самого початку. Лев не хотів стати розумним, а Опудало сміливим. І в живій природі жодна тварина не має жодних інших бажань, крім досяжних.

Чому ж людині мало просто жити? Ми хочемо розуміти, як змінити своє життя в кращу сторону, щоб отримувати радість і задоволення від життя. Або хоча б не страждати. Багато цікавої інформації на цей рахунок можна знайти на сайте vladimirmuntyan.com просто зараз!

Молода жінка пише на форумі: «Начебто я не дура - вищу освіту, робота, чоловік, діти. Здавалося б - живи і радій. А мене нічого не радує. Чому жити так важко? »

Хочеться хорошого життя, благополуччя, успіху, мрієш стати внутрішньо вільним і щасливим. Але не можеш зрушити з місця - незрозуміло з чого починати, що конкретно треба робити, приходять думки: «в минулий раз не вийшло - і в цей не вийде», та й взагалі немає сил і енергії щось міняти. Важко, погано, хоч вий!

Деяким людям не дає спокою внутрішнє відчуття безглуздості існування, іншим - депресії, страхи, образи, безгрошів'я, розбіжності з дітьми, нерозуміння з чоловіком; у кожного свій набір життєвих складнощів.

Іноді у цього «погано» навіть немає конкретної назви. Здається, що погано все!

Де пульт від мого життя?

Щоб позбутися від важкого стану і якось змінити своє життя на краще, ми вивчаємо статті з порадами психологів, проходимо тренінги успіху та особистісного зростання, освоюємо афірмації, медитації - чого тільки не випробує людина в надії змінити своє життя. Сучасні Гудвін раді запропонувати нам свої послуги. Але коли в черговий раз ми повертаємося до «розбитого корита», виникає почуття, що ми крутимо одну і ту ж пластинку, обертаємося в нескінченно повторюється сценарії. І це погане кіно.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь