Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

П'ять типів трейдерів

Продумана торгова стратегія - запорука успіху будь-якого трейдера. При виборі ефективної схеми роботи необхідно враховувати свій професійний досвід, розмір депозиту, тимчасові ресурси і індивідуальні психологічні особливості. Як вибрати торгову стратегію, яка принесе вам стабільний фінансовий результат? Щоб відповісти на це питання, розглянемо типи трейдерів щодо стилю торгівлі і виділимо ключові особливості кожної стратегії.

До речі, на сайті https://cryptowolfsignal.com/video-page/ ви можете почерпнути багато цікавої та корисної інформації.

1) Скальпинг - стратегія, яка передбачає вчинення великої кількості угод на найкоротших тимчасових інтервалах: від однієї хвилини до півгодини. Скальпери прагнуть отримати максимальний прибуток з будь-якого руху ціни і тому використовують самі волатильні пари. Скальпинг вимагає швидкого прийняття рішень, тому традиційні індикатори рідко використовуються при скальпінговой торгівлі: ці інструменти можуть запізнюватися на малих таймфреймах.

2) Дейтрейдинг - внутріденна стратегія, головна особливість якої - закриття всіх позицій до кінця дня. Це дозволяє мінімізувати ризики, пов'язані з виникненням гепів - цінових розривів, які можуть статися в проміжку між закриттям біржі ввечері і її відкриттям на наступний ранок. На відміну від скальперів внутрішньоденні тейдери укладають меншу кількість угод з більшою тривалістю. Дейтрейдинг не вимагає щохвилинної відстеження змін на ринку.

3) Середньострокова торгівля - стратегія, яка передбачає відкриття угоди на термін від одного або декількох днів до декількох тижнів. Цей вид торгівлі вимагає досвіду і навичок системного мислення: потрібно чітко спрогнозувати рух тренда і правильно устанавить стоп-лосс і тейк-профіт.

4) Свінг-трейдинг - різновид середньостроковій торгівлі, головна особливість якої - використання циклічного руху ціни для здійснення угод. Такий стиль торгівлі вимагає великого досвіду: необхідні аналітичні здібності, а також відмінне володіння різними торговими інструментами. Принцип торгівлі наступний: свінг-трейдер входить в ринок в момент розвороту тренда і появи нової тенденції. Позиція не закривається до тих пір, поки вона приносить прибуток. Тільки почався розворот тренда або новина, яка може вплинути на рух ціни, стає приводом для виходу з ринку.

5) Позиційний трейдинг - стратегія, при якій угоди відкриваються на максимальних таймфреймах: від декількох тижнів до декількох місяців. Позиційний трейдер не враховує дрібні цінові коолебанія, а орієнтується на довгострокову тенденцію. Стратегія має на увазі оцінку ситуації на ринку, проведення аналізу за допомогою різних інструментів і прийняття торгового рішення на основі цієї інформації. Позиційний трейдер не стежить за змінами на графіку постійно, а лише час від часу контролює відкриту позицію, з огляду на події, які відбуваються на ринку.

Ми розглянули п'ять основних типів трейдерів щодо стратегії. Подумайте, до якого типу належите ви, і виберіть найбільш комфортний і відповідний стиль торгівлі. Правильно обрана торгова стратегія з урахуванням ваших індивідуальних особливостей і наявних на даний момент ресурсів - запорука постійного і стабільного доходу в трейдингу.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь