Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Особливості вибору літніх суконь великого розміру

При настанні теплих днів кожна з нас замислюється про оновлення гардеробу. Легкі на перший погляд сукні, які носяться в осінньо-весняний період, на перевірку виявляються зовсім непридатними для літа. Чому? Вся справа в тканини і фасон.

Літні сукні та летние сарафаны для полных можуть бути виконані з матеріалів, що приносять незручності в жарку погоду, тому при їх виборі в першу чергу зверніть увагу на тканину! Натуральний льон, бавовна, і інноваційні синтетичні волокна, добре пропускають повітря - кращий вибір при пекучому сонці. Також, якщо вибір стоїть між темною і світлою варіацією однієї і тієї ж моделі, краще вибрати іншу. Вся справа в тому, що темні тканини притягують сонячні промені з подвоєною силою, що не дуже добре може позначитися на вашому самопочутті. Світлі ж моделі всупереч поширеній помилці зовсім не повнять, а навпаки, додають фігурі легкості і ніжності.

Вибір же фасону справу наступне, але не поступається за важливістю першого кроку. Для початку вам потрібно визначити свої «вразливі» зони. Великі руки, живіт або повні стегна? Для кожної проблеми є своє рішення, що дозволяє забути про незручності!

Не вибирайте сукні з коротким рукавом, якщо верх - ваша проблемна зона. Моделі від Maximoda з довгими, вільними рукавами виглядають нітрохи не гірше, і при цьому позбавлять вас від необхідності нервово обсмикувати одяг кожні п'ять хвилин. Також можливим вирішенням проблеми може стати легка і вільна накидка з ніжним візерунком. Таким чином ви не тільки приховає свій недолік, але і не обгорите, що теж важливо при прогулянках під прямими сонячними променями.

Безліч моделей з високою талією, підперезані під грудьми і мають розкльошені спідницю дозволять вам не хвилюватися за те, що живіт знову випирає і притягує до себе непотрібну увагу. В такому одязі ви будете почувати себе комфортно і легко. Також зверніть увагу на вироби в грецькому стилі з акцентом на декольте або плечі. Так ви підкреслите вашу красу з потрібного ракурсу.

Якщо вас турбує те, як будуть виглядати ваші ноги - просто сховайте їх довгою спідницею. Вона подарує вам свободу рухів і створить привабливий силует. Не потрібно думати про те, що такі моделі одноманітні - насправді вибір величезний. Розрізи, подвійні спідниці з різної тканини, мереживо і летить шифон - все це дозволяє придбати моделі як для повсякденного носіння, так і для будь-якого торжества.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь