Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Ремонт квартири: робити самостійно чи довіритися професіоналові?

Близько 90% українців купують житло в новобудовах або на ринку вторинного житла. І майже у всіх випадках куплена квартира потребує ремонту.

Найчастіше, новоспечені власники квартири, виявляють бажання адаптувати житло під себе, зробити ремонт самостійно, відповідно заощадити бюджет. Однак, часто такий варіант ремонту затягується на довгі-довгі роки і не завжди виправдовує якість і бажання заощадити.

Так що ж вибрати: зробити ремонт самостійно або найняти фахівців?

Якщо відкинути всі забобони, погані відгуки «доброзичливих» сусідів про їх життєві випадки і т.д., то все ж ЗА залучення фахівців від http://www.remont-kvartir.com.ua/ є кілька вагомих причин.

Кожна квартира по-своєму індивідуальна, обсяг робіт завжди залежить від стану житла. В такому випадку, комплексний підхід фахівців до вирішення завдання ремонту забезпечить гідну якість виконаних робіт, і вони обійдуться не так дорого, як може здатися на перший погляд.

Якщо ви людина, яка не пов'язана зі сферою ремонту, то краще, звичайно ж, передати рішення цього питання майстрам своєї справи. Перед укладанням угоди обов'язково повинен приїхати замірщик, який, провівши огляд квартири, зможе зорієнтувати по кількості і вартості майбутніх ремонтних робіт.

Найскладнішим і дорогим видом обробки в усі часи був капітальний ремонт, який включає в себе перепланування, заміну інженерних комунікацій, вікон і дверей, сантехніки, дизайнерське оформлення житла. Завдяки капітальному ремонту можна перетворити квартиру до невпізнання і зробити зі звичайної 2-кімнатної квартири справжні апартаменти.

Сьогодні інтернет кишить пропозиціями про ремонт квартир під ключ, але реалізувати обіцянки на практиці вдається не кожному. В такому випадку краще звернутися до перевіреної компанії, яка виконує свою роботу стабільно на 5 +, має в своїй команді висококваліфікованих фахівців, де кожний не розпорошується на безліч справ, а відповідає за якість виконання своєї роботи.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь