Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати компанію з вантажоперевезення?

Світова економіка немислима без розвиненого товарообміну між країнами. А він, у свою чергу, без міжнародних перевезень вантажів. Транспорт завжди відігравав важливу роль у розвитку торгівлі, починаючи з тих часів, коли для доставки товарів використовувалися найпримітивніші його види. У сучасному світі вантажоперевезення здійснюються різними видами транспорту. Компанія доставить ваш товар якісно і швидко. А ми розповімо, на що варто звернути увагу при виборі такої компанії.

Зверніть увагу на:

При виборі компанії, якій буде доручено організувати міжнародні перевезення вантажів, варто керуватися декількома критеріями. Варто довірити свої товари того перевізнику, який здатний забезпечити:

Доставку вантажів максимально швидким, безпечним і економічним способом. Це дозволить уникнути зриву термінів, зазначених у договорі з контрагентами, і пов'язаної з цим матеріальної відповідальності.

Організацію мультимодальних перевезень. Такий спосіб дає можливість доставити товари з будь-якої точки світу за системою "від дверей до дверей" однією організацією, яка несе повну відповідальність за довірені їй вантажі.

Власний парк автотранспортних засобів, що включає автомобілі різної вантажопідйомності і призначені для перевезення як звичайних, так і особливих (небезпечних, негабаритних і т.д.) вантажів. Важливим є і можливість захистити товари від несанкціонованого доступу до них.
Оперативну диспетчерський зв'язок. Можливість дистанційно вирішити питання, пов'язані з вантажно-розвантажувальними роботами або виникли в процесі перевезення іншими проблемами, дозволяє дотримати терміни і регулювати всі процеси в режимі реального часу.

Надання інформації про всі етапи проведення вантажоперевезення. Отримуючи дані про те, де і в якому стані знаходиться вантаж, яким чином проходить його оформлення і супровід, клієнт може прораховувати час перевезення і свої ризики.

Персонального менеджера, знайомого зі специфікою міжнародних перевезень. Крім власне організації доставки вантажів, такий фахівець надає консультаційну допомогу з різних аспектів міжнародних вантажних перевезень.

Митне оформлення товарів. Міжнародна торгівля передбачає перетин товарами державних кордонів. Своєчасне оформлення всіх необхідних документів і дотримання перевізником міжнародних вимог до транспортних засобів дозволить уникнути затримок в доставці вантажів.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь