Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Використання економічного календаря в торгівлі

Робота на фінансових ринках є не тільки чисельний аналіз представлений в динаміці, але фундаментальний огляд з урахуванням макроекономічних статистичних даних. Саме фундаментальні показники роблять основний вплив на стан фінансового ринку. Тому, працюючи на бінарних опціонах, незамінним атрибутом є календар трейдера. По суті, макроекономічний календар подібний звичного нам календарем року. У календарі відображена дата, час, статистична інформація та будь - яке подія. У самому верху календаря розташоване годинне табло, що відображає поточний час в конкретній країні. Відповідно, будь-який біржовий торговець може налаштувати час так, щоб воно транслювало час його держави.

Для зручності і ефективності роботи, економічний календар був роздроблений на кілька секцій: час; валюта; події; значення; важливість. Що стосується першої секції, то вона відображає час публікації події. Якщо трейдер правильно виставив часові пояси, то його час буде збігатися з часом календаря, тим самим торговець буде точно обізнаний про час публікації події.

У другій секції відображена інформація щодо появи новин, що впливають на національний курс валют будь - якої держави або державних об'єднань. Наприклад, якщо завтра перші новини будуть в Китаї, то китайська валюта прийме будь - які коливання. Найбільш значущим є третя секція, яка відображає важливість публікації. Після кожної опублікованої новини, змінюється положення котирувань. Як правило, всі новини діляться на 2 групи: низької і високої значимості. Саме від цього показника і залежить реакція ринку на опубліковану інформацію.

Що ж стосується секції «Події», то в ній відображені всі можливі події на тиждень. Всі події класифікуються за вище наведеними секціях, і полегшують аналіз дійсної ситуації на ринку.
Що ж стосується останньої секції, то вона носить діагностичний характер. Як правило, секція розподілена на кілька колон, що відображає значення показника в минулому періоді, прогнозоване значення на найближчий час і його фактичний показник. Як тільки будь - якої індекс (валюти, вартості і т.д) з'являється в публікаціях, то фактичне значення індексу прораховується автоматично. Основна необхідність цього макроекономічного календаря в тому, що трейдер завжди знає про всі новини, що сприяє коливанням на ринку.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь