Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Що потрібно знати про квест кімнати - етапи проходження!

Сьогодні сучасна молодь не любить витрачати час даремно і вважає за краще проводити вільний час увечері або на вихідних з максимальною користю і веселощами. У кожному місті знайдеться чим зайнятися, куди сходити в колі друзів, щоб провести весело час.

Одним з таких місць локації є квеструм. Але далеко не всі встигли спробувати свої сили і не знають, як проходити квести, як це зроблено і як це працює. Пропонуємо вам забути про свою невпевненість і страхи, і провести вихідні весело і з користю.

Ми зібрали для вас тільки найцікавіші ідеї квест кімнат. Смотрите здесь як влаштована квест кімната, працівники будуть давати підказки в процесі гри, на той випадок, якщо ви заплутаєтеся. Якщо ви хочете незабутньо і добре провести час недорого, запрошуємо вас спробувати свої сили в цікавих квеструмах.

Готуємося до гри

Questroom - це незвичайний вид розваги, у якого є свої секрети і правила. Неправильно підібрана команда, стратегія дій, сценарій і загальне ставлення до гри можуть поставити під загрозу ваше дозвілля і розчарувати всіх учасників команди.

Перед тим, як проходити квест кімнату, важливо знати кілька нюансів про нашу компанію:

  1. у всіх квеструмів однаковий принцип - протягом 60 хвилин вам потрібно знайти вихід. Паралельно ви будете шукати підказки, розгадувати головоломки, шукати потаємні ходи і заховані ключі;
  2. необхідно зібрати команду з 4-6 учасників (залежно від сценарію). Ви можете запросити друзів, колег, одногрупників, родичів. Якщо хочете відірватися по повній, краще збирайте ваших божевільних друзів. А для різноманітності сімейних ввечері, прийміть участь у квесті з рідними і близькими;
  3. вибирайте відповідний сюжет і рівень складності гри. Виходите з переваг вашої команди. Для отримання нової дози адреналіну, вибирайте ідеї в стилі жахів, де присутня хвилювання і трохи страху. Якщо ваші товариші люблять детективні історії, тоді вибирайте сценарії пошуку злочинця. Також, ви можете спробувати себе в ролі вбивці або укладеного, дивлячись що ви віддаєте перевагу. В цілому рекомендується спробувати свої сили в різних амплуа, щоб розкрити грані своєї особистості.


Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь