Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати фари?

У будь-якого водія наступає час, коли він задається питанням, як вибрати хороші фари для автомобіля. Адже якість освітлення дороги в умовах поганої видимості, вночі або при поганій погоді, впливає на безпеку руху. Від того наскільки раніше водій побачить перешкоду на дорозі, може залежати життя. На сьогоднішній день існує велика різноманітність фар, і з якими їздити повинен вибирати водій, керуючись своїми вподобаннями, а також фінансовими можливостями.

Все більшої популярності набирають ксенонові фари, що представляють собою скляну колбу, заповнену газом - ксеноном. Такі фари від https://azon.ua/vaz/2110/zapchasti-na-elektrooborudovanie-vaz-2110/osveshchenie-naruzhnoe-i-vnutrennee-vaz-2110/fary-rasseivateli-steklo-ukazateli-povorotov-vaz-2110/ крім довгого терміну служби мають велику стійкість до вібрацій. Ксенон забезпечує дуже хорошу видимість при будь-яких погодних умовах і в темний час доби, тільки необхідно правильно вибрати кут нахилу фар. Ще одним важливим плюсом ксенонових фар є їх світло, який максимально наближений до денного і тому, навіть при тривалому використанні, очі не втомлюються, що забезпечує комфорт водія.

Не поступаються в популярності ксеноновими галогенові фари, зроблені на основі нитки розжарювання. У таких фар білий і яскраве світло. Головною їх перевагою є низька ціна заміни і обслуговування. Галогенові лампи можна назвати поліпшеною копією звичайних. Такі фари дуже чутливі до різних вібрацій, що є їх недоліком. Існують галогенові фари з колбою надає світлу блакитний відтінок, як у ксенонових фар, проте слід пам'ятати, що це підробка ксенону, яка не має його переваг. А ось світлодіодні фари, на відміну від галогенових, не споживають багато енергії, а також ідеально підходять для гібридних автомобілів. Але вони мають істотний недолік, дуже високу вартість.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь