Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Чи може кредит готівкою бути вигідним?

Незважаючи на численні намагання банківських структур привчити позичальників користуватися безготівковими розрахунками, хвора частина жителів нашої країни як і раніше віддає перевагу готівки і користується її практично у всьому.

За винятком товарних позик, де здійснюються безготівкові розрахунки між фінансовою установою та торговою точкою, при цьому на інші потреби, як правило, потенційні позичальники намагаємося оформити позику готівкою.

Здебільшого це дуже зручно, так як претендент може розпоряджатися позиченими в банківській організації засобами так, як йому завгодно і витрачати їх на абсолютно будь-які цілі, вирішуючи різні питання, та й звітувати після даних витрат перед кредитором не доведеться, що, зрозуміло, привертає величезну кількість охочих скористатися даними кредитним продуктом і його популярність в даний момент тільки збільшується, незважаючи на всі нові банківські пропозиції, які з'являються ледь не щодня.

Проте багато претендентів скаржаться на те, що готівкові позики при всій своїй зручності є ще і найдорожчими з усіх існуючих на сьогоднішній день банківських продуктів. У зв'язку з цим багатьох турбує питання - чи можна скористатися даною програмою банківського запозичення і не переплатити фінансовій установі в кінцевому рахунку величезні суми, які в кілька разів перевищують сам кредит?

Що таке вигідна позика готівкою?

Слід зазначити, що зовсім небагато позичальників знають, що готівковий кредит наличными в Буче на відносно вигідних умовах при певних діях є цілком досяжною метою. Якщо, зрозуміло, озброїтися певними знаннями в даній області і витратити трохи часу, який буде потрібно для зіставлення цих знань і банківських кредитних продуктів.

Втім, відразу слід застерегти, що «вигідний» позику зовсім не означає абсолютно безвідсотковий варіант кредитування (так як такого просто не може бути і ні один банк в світі такий кредит не надасть) або ж позику, яку не потрібно повертати патрон - саме так вважають деякі, коли мова заходить про вигідні кредити.

Вигідним можна назвати той позику, використання якого принесе позичальникові користь, а не потягне в боргову яму, з якої вибратися буде вкрай складно.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь