Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Криптовалютна біржа - як вибрати кращу

Зіткнувшись з проблемою обміну криптовалюта на звичайні гроші, користувач встає перед вибором біржового майданчика, де можна не боячись втратити гроші, провести обмін.

Далі йдуть деякі поради, які допоможуть зробити правильний вибір, щоб почати отримувати прибуток від криптовалют.

Як повідомляють на Криптобуме, максимальну ефективність криптовалютного бізнесу можна досягти, якщо дотримуватися наступних факторів:

Обсяг продажів, здійснених на біржовому майданчику за 24 години

Це найголовніший біржовий показник. Саме завдяки йому оцінюється затребуваність будь-якої валютної пари і висуваються прогнози щодо подальшої волатильності курсу.

Введення і виведення фінансових активів на біржі

Слід дуже уважно ознайомитися з умовами по введенню і виведенню коштів, крім цього дуже важливо знати які платіжні системи підтримують роботу біржового майданчика.

Заробіток на волатильності курсів криптовалюта може бути не вигідним, через високі комісійних зборів при виведенні валюти. Те ж саме відноситься до Майнер, пов'язано це з тим, що при обміні здобутих коинов за невигідним курсом, та на додачу, заплативши при знятті коштів пристойну суму комісійних платежів, майнер залишається з мінімальним прибутком. Так що краще знайти біржовий майданчик, де немає комісії і мінімальні збори за зняття коштів.

Дуже важливою перевагою також є те, що при використанні біржі Майнер не доведеться виплачувати будь-які податки на видобуток криптовалют.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь