Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як правильно вибрати офіс під оренду

Офісне приміщення важливе для керівника компанії не менше, ніж респектабельна візитка. Місце, куди прийдуть клієнти або бізнес-партнери, має говорити саме за себе. А найманим працівникам в ньому працюватися комфортно. Тому при виборі приміщення під оренду, слід звернути увагу на кілька нюансів.

Тип офісу

Залежно від призначення, приміщення можна розділити на два типи:

  1. офіс закритого типу - лише для працівників, наполовину складське приміщення для вивезення товарів;
  2. відкритий офіс - для проведення ділових зустрічей, нарад та інше.

Виходячи з мети, яку переслідує орендоване приміщення, слід звернути увагу на деякі моменти.

Розташування

Для першого типу розташування менш важливо. А ось для відкритого офісу локація має значення. Якщо клієнти будуть приходити безпосередньо в приміщення і спілкуватися з персоналом, то географія розміщення є свого роду візитною карткою. Нікому не хочеться їхати на кінцеву станцію для 15-хвилинного справи. Тому будівлю краще шукати в центральній частині міста. Орендувати офіс можна на сайті https://a-office.com.ua/filter/arenda-ofisov/b-class/ за найвигіднішими цінами вже зараз.

Наявність кафе

Великим плюсом буде розвинена інфраструктура поблизу. Громадське харчування поруч з будівлею - це рішення відразу декількох питань:

  1. працівники і сам підприємець забезпечені місцем для обіду;
  2. затишне місце для ділових зустрічей, особливо якщо орендована площа поки не передбачає прийому бізнес-партнерів.

Парковка

Місце для паркування позбавить від зайвих проблем вас, співробітників, а також клієнтів і партнерів. Погодьтеся, не найкраще перше враження - 15-ти хвилинного пошуки місця, щоб припаркуватися.

Час роботи

Щоб не залежати від заставлених рамок робочого часу, краще підбирати будинок з доступом до орендованої площі протягом усього дня, в тому числі і у вихідні. Якщо робота дійсно може обмежитися буднями з 08:00 до 20:00, тоді можна заощадити час і кошти на пошуки будівлі з цілодобовим доступом.

Конкуренція

Починаючому бізнесу краще перебувати на відстані від потенційних конкурентів. Ви можете програти в чомусь одному, і клієнт відправиться за більш відповідним пропозицією «до сусіда». Тому ринок конкуренції варто врахувати, особливо на початкових етапах, коли постійна клієнтура тільки наростає.

І, головне - завжди раціонально оцінюйте свої можливості, і розраховуйте окупність офісу.

Можна підібрати необхідну площу з усіма вищевказаними параметрами. Відкрита парковка, центр міста з найближчим розташуванням всіх важливих об'єктів, а також респектабельність будівлі послужать візитною карткою вашої компанії.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь