Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати проект

Який проект заміського будинку вибрати, кожен вирішує сам. Кому-то по душі дерев'яний дачний будиночок, де він буде проводити час в літню пору. Хтось хоче стати володарем великого заміського котеджу, який буде вказувати на достаток свого господаря.

Саме тому, кожен повинен вибирати проект майбутнього житла індивідуально, відштовхуючись від своїх смаків і фінансових можливостей. До цього компанії надають проекти будинків і заміських котеджів багатим вибором архітектур і в широкому ціновому діапазоні. Головними факторами, які впливають на вибір будь-якого проекту заміського будинку, вважаються:

  1. Скільки людей будуть проживати в будинку або котеджі. Проект повинен бути розроблений таким чином, щоб кожній людині в будинку було комфортно.
  2. Скільки буде проживати дітей. Від цього залежить кількість дитячих кімнат і їх облаштування.
    Як часто і на який час будинок відвідуватимуть гості. Якщо господарі привітні і мають багато родичів і друзів, то швидше за все знадобиться гостьова кімната, а може навіть кілька.
  3. Чи є необхідність в спеціальних приміщеннях, таких як спортзал, робочий кабінет, веранда, тераса та інші.

Проекти будинків і заміських котеджів

Звичайно ж з тим як ростуть побажання замовника, зростає і ціна будівництва майбутнього будинку. Сьогодні компанії пропонують різні варіанти проектів, класичним є дерев'яні будинки, які мають розмір 6х6 м2, 6х7 м2 і 7х8 м2. Якщо ви мрієте про балконі або красивий терасі в дерев'яному будинку, тоді перегляньте проект котеджів і будинків, які мають розмір 8х9 м2, 9х10 м2 і 9х12 м2. Для бажаючих стати володарем просторого і великого заміського котеджу краще вибрати проектирование домов, яке має розмір починаючи від 150 квадратних метрів. Незалежно від того, який проект буде обраний, будинок побудований з бруса має невелику вагу, отже, під нього не потрібно облаштування дорогого фундаменту, що істотно скорочує грошові витрати на його будівництво.

Перед тим як зробити замовлення на проект необхідно вирішити наступні питання:

  1. Скільки грошей ви зможете виділити на будівництво. Вам доведеться витратитися не тільки на зведення дерев'яного будинку, але також і на оздоблювальні роботи, на проведення потрібних інженерних комунікацій і так далі.
  2. Скільки в будинку буде поверхів. Якщо вам немає необхідності зводити другий поверх, в цьому випадку ви зможете значно заощадити свої гроші.
  3. Який брус буде використаний для будівництва будинку.
  4. Який матеріал буде застосовуватися для покриття покрівлі.
  5. Якими будуть вікна в будинку, дерев'яними або пластиковими. Найчастіше обирають перший варіант, тому що пластик не поєднується з деревом.

Як тільки ви вирішите всі ці питання, тоді можна приступати до вибору проекту заміського будинку або котеджу відштовхуючись від своїх побажань і бюджету.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь