Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Реальні переваги автовикупу

Кожна людина може опинитися в ситуації, коли терміново потрібна значна сума грошей. Наприклад, вам терміново необхідно повернути банківський кредит, зробити дорогу операцію або потрібні гроші на відкриття власного бізнесу. І, якщо у вас єдиним дорогим товаром, який можна продати, є автомобіль, приймається рішення про його продаж.

Зробити це можна, або самостійно, або, звернувшись в спеціалізовану компанію, яка надає послуги автовикупу. Наприклад, здесь ви можете дізнатися приблизну вартість вашого транспортного засобу і оформити онлайн-заявку на безкоштовний виїзд експерта для огляду автомобіля та визначення його точної вартості.

Однією з основних причин, чому автовикуп останнім часом став затребуваним і популярним, є швидкість його проведення. Як правило, з моменту звернення до моменту отримання грошей проходить два-три дні. А більшість угод здійснюється в перший же день.

Продати так швидко автомобіль самостійно, публікуючи оголошення в газетах і на сайтах оголошень, а також щодня відвідуючи автомобільний ринок, просто неможливо.

Важливими є і такі показники, як безпека і відсутність необхідності «готувати» транспортний засіб до продажу. Відомі численні звернення в поліцію з приводу пограбувань та шахрайств, скоєних на авторинках, так і при пошуку покупців за допомогою оголошень.

Звертаючись в спеціалізовані компанії, що надають послуги Автовикуп багато років, ви знаходите в їх особі, надійного, перевіреного покупця з відмінною репутацією. Завдяки цьому гарантується стовідсоткова безпека майбутньої угоди.

Готувати транспортний засіб до продажу - досить дорого і забирає чимало часу. Але це ніяк не впливає на вартість авто. Професійний оцінювач, під час проведення огляду на це навіть не зверне увагу, так як чистий салон і вимитий кузов абсолютно не впливає на технічний стан машини.

Безумовно, якщо ви продаєте автомобіль на авторинку, потенційні покупці на це обов'язково будуть звертати увагу.

І останній дуже важливий момент - вам не потрібно самостійно збирати документи на машину, а після здійснення операції, знімати її з обліку. Все, що необхідно, роблять замість вас юристи компанії.

Безумовно, це далеко не всі причини, чому все більше людей звертаються до послуг автовикуп, але це найбільш важливі з них.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь