Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Курорт Моршин. Які особливості оздоровлення

Курорт Моршин сьогодні пропонує багато всіляких видів оздоровлення. Необхідність у воді людина відчуває протягом усього життя.

Особливої ​​уваги потребують води мінеральних джерел, які є лікувальним фактором багатьох бальнеологічних курортів. До числа таких курортів можна віднести український Моршин.

Курорт Моршин. Лікувальна вода

Його розвитку і становленню сприяли саме джерела мінеральних вод, звані в цьому регіоні розсолами. Моршин знаходиться в передгірному прогині Східних Карпат. Формуються лікувальні розсоли завдяки розмиванню солей в соленосних товщі прісними водами з поверхні землі.

До речі, на сайті http://mandry-tour.com ви можете дізнатися детальніше про путівки на цей курорт просто зараз!

Для моршинської води характерний хлоридно-натрієво-магнієво-калієвий тип. Ця лікувальна вода використовується для зовнішнього і внутрішнього застосування з лікувальною метою. Ефективні ці процедури при захворюваннях шлунково-кишкового тракту. Крім цього вони використовуються також для інгаляцій при хронічних алергічних або інфекційних хворобах дихальних шляхів і як зрошення при гінекологічних захворюваннях. Одним з найбільш ефективних способів застосування вважається використання мінеральних вод в якості ванн. Якщо ж існують протипоказання до ванн, то призначаються душ Шарко, душовою, циркуляційний душі або ж душ-масаж.

Курорт Моршин. лікувальний озокерит

Курорт моршин. ОзокерітВ дослівному перекладі озокерит означає «пахне віск». Після обробки візуально він дійсно дуже сильно нагадує звичний для багатьох бджолиний віск. Але при цьому озокерит має досить різким нафтовим запахом і хорошою пластичністю. У Прикарпатті ця речовина називають ще «застиглі сльози землі» або «чорний віск». В даному регіоні він відомий дуже давно. Раніше прості люди використовували його для виготовлення ліків і свічок. Найперший хімічний аналіз озокериту був зроблений в 1840-му році у французькій столиці.

Єдине родовище речовини перебувати в містечку Борислав, всього в 60-ти кілометрах від Моршина. Колір натурального озокериту може бути як світло-зеленим, так і чорним. Це залежить від кількості і якості смол. А ось консистенцію визначає зміст в речовині мінеральних масел. Вона може бути твердою, крихкою, воскової або ж мазеподібної. Даний продукт складається з церезинів, високомолекулярних парафінів з асфальтно-смолистими речовинами і рідкими маслами.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь