Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Що таке сканер штрих-коду

Існує безліч різних типів скануючих машин, але всі вони працюють на одних і тих же фундаментальних принципах. Всі вони використовують інтенсивність світла, відбитого від серії чорно-білих смуг, щоб повідомити комп'ютера, який код він бачить. Білі смуги дуже добре відбивають світло, а чорні смуги практично не відображають ніякого світла. Сканер штрих-коду світить послідовно послідовно по штрих-коду, одночасно виявляючи і записуючи зразок відбитого і не відбитого світла. Потім сканер Smart Scan перетворює цей шаблон в електричний сигнал, який комп'ютер може зрозуміти. Всі сканери повинні включати комп'ютерне програмне забезпечення для інтерпретації штрих-коду після його введення. Цей простий принцип змінив те, як ми можемо маніпулювати даними і спосіб, яким багато підприємств справляються з веденням записів.

Сканування штрих-коду з'явилося на початку 1970-х років як спосіб підвищити швидкість і точність введення даних в комп'ютери. Підприємства тільки почали використовувати комп'ютерне відстеження акцій і білінгу. Завдання полягало в тому, щоб знайти швидкий, ефективний і щодо бездоганний метод запису записів для компаній (наприклад, склади або компанії поштою), які підтримують невеликий запас предметів великого обсягу.

Використання штрих-кодів дозволило клеркам відстежувати кожен продаваний, упакований або упакований товар без стомлюючого і схильного до помилок процесу введення даних з клавіатури. Кодування штрих-коду швидко потрапляє в магазини одягу, заводи-виробники (наприклад, автовиробники), перевірки багажу багажу, бібліотеки і, звичайно ж, супермаркети.

Сканери супермаркетів, які сьогодні є звичайним явищем, називаються сканерами для продажу, оскільки сканування виконується при покупці товарів; сканування точки продажу - це, мабуть, найскладніше додаток для сканування штрих-коду, яке використовується сьогодні. Сканери супермаркетів є найбільш просунутий дизайн різних типів сканерів штрих-кодів, через особливих труднощів, пов'язаних з читанням штрих-кодів на непарні предмети або предмети, які можуть бути брудними, вологими або крихкими.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь