Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Плакати з охорони праці

Охорона праці - це не тільки зведення правил і норм, встановлених державою в офіційному порядку і спрямованих на забезпечення захистом життя і здоров'я знаходяться на території підприємства людей. Крім цього, ВІД також має на увазі обов'язкове прийняття практичних заходів у вигляді проведення заходів різного типу: правових, лікувально-профілактичних та інших.

Ні вдосконалення виробничих технологій, ні зростання технічних показників не змогли вплинути на важливість ролі охорони праці. Сьогодні цій сфері прийнято приділяти не менше уваги, ніж, наприклад, пару-трійку десятків років тому. Як і раніше для забезпечення захисту життя і здоров'я співробітників роботодавці проводять різноманітні заходи і приймають необхідні заходи.

Як і раніше, основна частка відповідальності за забезпечення персоналу безпечними умовами праці, покладається на особу, яка надала робоче місце. У разі невиконання передбачених законом вимог роботодавець може отримати покарання у вигляді призначення штрафу або притягнення до відповідальності кримінального характеру.

Як забезпечити працівників безпечними умовами?

З метою активного інформування трудящих роботодавці проводять бесіди, лекції, інструктажі з ТБ та інші заходи, що дозволяють забезпечити підлеглих необхідних інформаційних мінімумом з охорони праці. Також необхідно постійне проведення пасивного інформування. З цією метою роботодавцем використовуються пам'ятки, стенди, плакати та інші інструменти, купити які можна, звернувшись в магазин http://stendy-vsem.com/uk/plakaty-po-ohrane-truda/ і, ознайомившись з численними товарними категоріями.

Переглянувши товарні категорії, Ви зможете вибрати наступні варіанти виробів:

  1. Стенди, призначені для використання всередині і зовні приміщення;
  2. Журнали, необхідні для реєстрації лекцій, інструктажів та бесід з техніки безпеки;
  3. Схеми стропування, плакати;
  4. Плакати з охорони праці з електробезпеки;
  5. Інші види товарів, необхідні для організації процесу активного і пасивного інформування співробітників.


Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь