Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати рушникосушку

Однією з корисних і потрібних речей у ванній кімнаті є рушникосушка. Їх різноманітність настільки велика, що для грамотного вибору найкраще звернутися в спеціалізовані магазини або до досвідчених консультантів.

Існують лише три типи даного приладу:

  1. Електричний. Його робота полягає в такому ж принципі роботи, як і у масляного радіатора;
  2. Водяний. Гаряча вода надходить прямо з водопостачання опалювальної системи;
  3. Комбінований. Тут поєднані два вищевказаних типу. Даний тип встановлюється рідко.

Щоб в неопалювальний період часу, що триває майже півроку, можна було просушити, наприклад, рушники і підтримувати комфортну температуру, водяний прилад краще підключити до системи опалення. При підключенні рушникосушки слід дотримуватися паралельного підключення до основної магістралі. Для зручності можна встановити байпас - кульовий кран, який дозволить відключити прилад від опалення.

Крім цього, вас можуть зацікавити Тэны для пв Волтар полотенцесушителей и радиаторов, які ви можете придбати швидко та вигідно вже зараз.

Якщо потрібна установка не тільки у ванній, але і в інших приміщеннях, можна підключити електричний прилад. Працює від мережі з напругою 220 В. Використання безпечно: є захист, вбудований теплорегулятор, на вилці приладу є заземлення.

При установці рушникосушки в заміському будинку частіше використовують комбінований тип. При збої або ремонті опалювальної системи він може працювати як електричний. Даний тип обов'язково повинен оснащуватися Теном.

Ванна - місце з підвищеною вологістю, тому важливо враховувати і те, який прилад буде підсушувати повітря для запобігання утворенню цвілі.

Відповідно до того, що найпоширеніший в використання та встановлення є водяна рушникосушка, то до його вибору слід підійти відповідально. Вони бувають імпортні і вітчизняні. Імпортні розраховані на м'яку воду.

Виконуються без антикорозійної обробки та з чорної сталі.

Слід звертати увагу на матеріал, з якого він зроблений. Кращим є кольоровий метал: мідь, алюміній, латунь або нержавіюча сталь. Щоб не сталося розриву труби в квартирі, діаметр труби, до якої приєднуватиметься прилад повинен бути менше, ніж діаметр трубок.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь