Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Класифікація запчастин для техніки Apple

Продуманий дизайн, висока продуктивність і сучасне програмне забезпечення техніки Apple викликають у людей бажання купувати за будь-які гроші продукцію «яблучної» компанії. Після щорічного оновлення модельного ряду виходять ще більш зручні та потужні гаджети, але споживачі не поспішають розлучатися зі старими і улюбленими пристроями.

Своєчасний ремонт і заміна запчастин дозволяє ще довго зберігати техніку в працездатному стані. Питання полягає в тому, де знайти відповідні деталі для ноутбука або телефону? Звертайтеся в магазин AppleFix – запчасти для техники Apple і комплектуючі тут присутні в великому асортименті. Вибирайте той сервісний центр, де працюють компетентні техніки і інженери, щоб гаджет повернувся до вас без дефектів і в справному стані.

У народі ходить маса непідтверджених чуток про видах ремонту і деталях для пристроїв Apple, але давайте спочатку розберемося з їх класифікацією.

Оригінальні запчастини. Вони зустрічаються тільки в справжніх майстерень, які пройшли процедуру авторизації від «яблучної» компанії. Як правило, для гарантійного ремонту поставляються дисплеї для iPhone і відповідальні вузли для ноутбуків. Інших запчастин для своїх планшетів, телефонів або комп'ютерів Apple не привозить, так як існує опція повної заміни старого пристрою на новий. Ще одна категорія - оригінальні деталі, зняті з старої техніки. При великому везінні можна знайти сервис техники Apple, у якого на складі є пара б/у моделей, звідки знімуть відповідні для вашого гаджета запчастини. Але це рідкість, і якщо заради вас розберуть інший апарат, то це виллється в кругленьку суму.

Наступна категорія запчастин - «заводський оригінал». Як відомо, все устаткування для Apple збирають на китайських підприємствах. Партія продукції, що випускається зазвичай більше, ніж замовлення від американців, тому частина деталей відправляється на ринок. Їх вартість не надто висока, а якість залишається на рівні оригінальних запчастин. Є один нюанс - так як продукцію сервісний центр або майстерня одержує не від офіційного постачальника, то співробітники зобов'язані перевірити працездатність кожної партії. Іноді зустрічається шлюб. І до останньої категорії відносяться деталі Copy class A, A +, AAA. Ніякого якості вони не гарантують. Чистий гра в рулетку. Якщо пощастить, то запчастина прослужить два або три місяці, а потім доведеться міняти на нову. Але і ціни на таку продукцію самі мінімальні.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь