Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Святкова атмосфера з повітряними кулями

Щоб свято вдалося, будь то якась спільна річниця, день народження дорослого або дитини або щось інше, потрібно створити особливу атмосферу. Щоб було особливе відчуття в душі, яке і відрізняє цей день від усіх інших будніх днів.

Відмінним варіантом будуть повітряні кулі, якими можна прикрасити приміщення. Вони бувають різної форми і квітів. Яскравий акцент у вигляді куль задасть потрібну атмосферу і підніме настрій.

Різновид куль

Повітряні кульки користувалися популярністю за всіх часів і сьогодні виробники пропонують їх велике розмаїття, впроваджуючи у виробництво нові сучасні технології.

  1. Гелієві повітряні кулі
  2. латексні
  3. Кулі у вигляді сердечок та інших фігур
  4. Фольговані кульки з цифрами
  5. Кулі з малюнком

Можна вибрати будь-який колір, який душа забажає - пастель, металік або перламутр будь-якого відтінку.

Завжди хочеться привітати близьку людину з святом якось незвично, вклавши в побажання тепло своєї душі. До основного подарунка повітряні кульки будуть як не можна до речі. Можна з них спорудити гарний букет, вони бувають і у вигляді різних звіряток і казкових персонажів. Так навіть класичні звичайні кульки здатні підняти настрій і викликати на обличчі усмішку.

Прикраса приміщення кулями

Воздушные шары відмінно підходять для прикраси будь-якого приміщення, будь то зали ресторанів або кімната в квартирі. Підвісивши їх до стелі, прикрасивши додатково різнокольоровими стрічками і гірляндами приміщення вмить перетворюється.

Чому повітряні кульки так популярні

Багато в чому завдяки прийнятній ціні повітряні кульки не втрачають своєї актуальності і користуються попитом у людей в період свят. Гелієві кулі підвішені до стелі відмінно виглядають, перетворюючи навіть саме, на перший погляд звичайне приміщення.

Купити повітряні кулі сьогодні не проблема, це можна зробити в інтернеті. І за великим рахунком, зовсім не обов'язково чекати приводу, щоб доставити комусь радість, подарувати повітряні кулі можна просто так, для настрою. Такий приємний сюрприз точно не залишиться непоміченим.

Чим наповнюють кулі

Кульки наповнюють балонним газом. Їм можна в короткий проміжок часу надути велику кількість куль, але через якийсь час кульки починають здуватися. Щоб продовжити їм життя і зберегти святкову атмосферу на довше, кулі просочують спеціальним складом Hi-Float.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь