Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Чому в Трускавець щорічно приїжджають десятки тисяч туристів?

В ті часи оздоровлення на курорті було доступно тільки досить заможним людям. За останні десятиліття в Трускавці відкрилося багато центрів, які практикують найновіші методи лікування.

Сьогодні в місті ведуть медичну діяльність фахівці з усієї країни. Там є велика кількість поліклінік, пансіонатів, санаторіїв і готелів з лікувальними базами. Також функціонує кілька лабораторій, де проходять наукові дослідження.

Які готелі користуються попитом

Якість лікування в Трускавці абсолютно відповідає місцевим цінам. Один з найбільш відомих готельно-курортних комплексів - Карпати. Заклад забезпечить Вам максимально приємний відпочинок і буде всіляко сприяти оздоровленню. Там є чудовий парк, на території якого розташовується зоопарк. Прогулянка по ньому запам'ятається і дітям, і дорослим, Ви побачите безліч тварин, гарний ставок і навіть водоспад. У комплексі є бар, зал для концертів і ресторан, передбачена і дитяча кімната.

Також туристи часто зупиняються в готелі Світязь. Його можна побачити в самому центрі Трускавця біля старовинного парку. Поруч розташований центральний бювет, де багато людей набирають мінеральні води. З території готелю відкривається вид на надзвичайно мальовничу місцевість.

Інтер'єр номерів виконаний у вишуканому стилі, тому Вам напевно буде там комфортно. СПА-салон і лікувально-оздоровчий центр подбають про те, щоб Ви розслабилися і поліпшили своє самопочуття. Лікарі ретельно розроблять індивідуальний курс лікування, який швидко принесе Вам користь. В готелі Світязь відпочинок виявиться не тільки приємним, але і корисним.

На відпочинок в Трускавці Ви можете приїхати в будь-яку пору року. Це прекрасний курорт як для самостійного, так і для сімейного проведення часу, іноді сюди приїжджають і з коханими або компаніями друзів. Місцеві природні ресурси відомі у всьому світі своїми лікувальними властивостями. У бальнеологічних комплексах проводять профілактику, лікування і реабілітацію, зміцнюючи імунітет пацієнтів.

З цією метою часто використовується вода «Нафтуся». Якщо Ви хочете, щоб від процедур був максимальний ефект, то обов'язково дотримуйтесь раціону, який порекомендують фахівці. Важливо дотримуватись правильного харчування, проходячи лікування водою. Також закріплять результат різні фізіотерапевтичні процедури. Після відпочинку в Трускавці Ви відчуєте прилив сил і бадьорості. Приємного відпочинку!



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь