Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Оформлення фотозони на весілля

Навіщо на весіллі потрібна фотозоні - це ж тільки зайві витрати! - саме так можуть впевнено заявити величезна кількість молодят. Але на ділі - так це? Чи можна заощадити в даному питанні? І які плюси отримує весільне торжество з наявністю зони для фото? Про це і поговоримо детальніше далі в статті.

Як виглядає фотозона?

Фотозона на свадьбу в Киеве - це невеликий оформлений простір. Це подібність задекорованої стіни, борда або великих літер - ініціалів молодят. Залежно від обраної стилістики урочистості, така фотозона може бути прикрашена практично будь-яким зручним вам для цього способом. Не так давно було популярно власноруч робити квіти з паперу та кріпити їх на дерев'яний каркас. Виходило дуже красиво. За допомогою флориста можна організувати таку зону з живих квітів. Хенд-мейд майстер допоможе зробити вам бутафорію для фото, а в антикварній крамниці ви зможете знайти реквізит для зони весілля в вінтажному стилі.

Як заощадити на спорудженні фотозони?

Якщо у вас не найкращий фінансовий стан, то немає жодних підстав платити побільше. Якщо ви організовуєте виїзну церемонію, то після невеликих метаморфоз зони вашого "так", ви зможете зробити відмінну фотозоні - досить тільки додатково задекорувати дане місце і додати більше бутафорії. Ще один варіант щодо того, щоб значно заощадити в даному питанні - це самостійно зробити таку зону.

Чи обов'язкова наявність фотозоні? Відповідь на це питання - Ні. Це тільки ваше рішення і спосіб позбавити ваших гостей.

Найважливіше, як не банально це звучить, слідувати своїй мрії і грати саме ту весілля, яку хочеться. Після варто визначитися з датою. По-перше, експерти не радять робити торжество в другій половині грудня (це пора корпоративів, а значить, завищені ціни), а також у вихідні червня - це пора випускних.

Крім того, варто пам'ятати, що якісна підготовка до весілля займає не менше півроку. Нареченій не варто також забувати, що в першу чергу бачення торжества краще б обговорити з нареченим. А то вийде, що одна половина хоче святкування в палаці, а друга (швидше за другий) - на безлюдному острові. Так, і відразу: не забудьте правильно розподілити свій бюджет.

Починати потрібно з самого витратного: це ресторан, провідний, фотограф і декор. У першій частині статті ми розповімо про те, що треба знати про банкет і виборі ресторану, що треба врахувати при виборі букета нареченої та флористичного оформлення, що не проколотися з поліграфією і які є нюанси в підготовці весільного образу нареченої.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь