Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Якими бувають набори для рукоділля?

У наш час раз у раз від знайомих жінок можна почути, що вони захоплюються рукоділлям. Але навіщо, адже в магазинах так багато всіляких картин, одягу, аксесуарів. Все можна купити, нічого не потрібно робити своїми руками. Така думка є помилкою. Хенд мейд - це, свого роду:

  1. медитація;
  2. захоплююче хобі;
  3. спосіб відволіктися.

Це вид ручного творчості, що дозволяє виразити себе в нитяному малюнку, вклавши в процес роботи душу, сили, терпіння. Це ж спосіб здивувати знайомих подарунком, який був створений власними руками.

Види комплектів

Якими ж бувають набори для рукоділля, які надає Торговая марка Чарівна Мить, що представлені сьогодні для покупців? Традиційно це вишивка:

  1. стрічками;
  2. бісером;
  3. алмазами;
  4. камінням;
  5. шовком;
  6. шерстю.

Кожен комплект по-своєму гарний. Згідно зі статистикою саме, вишивка нитками муліне і шерстю користується неймовірно високим попитом. Бісер - це більш складна техніка тому даний вид творчості вибирають обрані. З бісеру виходять гарні картини, що зображують Лики святих. Тому прийматися за таку роботу потрібно з усією відповідальністю, трепетом, повагою.

Вишивка стрічками виходить досить об'ємною, але цікавою. Цей вид творчості, як кажуть, на любителя. Створення картин за допомогою алмазів або каменів - це свого роду мозаїка, яка збирається з найдрібніших частинок. У наборі знаходиться пінцет або спеціальна трубочка, тарілочка для підготовки каменів до процесу розкладання їх по картині. Основа йде з липким шаром, на яку і приклеюються яскраві, блискучі елементи, що з'єднуються воєдино, створюють розкішну картину.

Нестандартні рішення

Крім традиційної вишивки в інтернет-магазині можна придбати розкішний одяг під ручну вишивку хрестом. Придбати можна набір для вишивки, в нього входять:

  1. сорочки;
  2. блузки для дівчинки;
  3. сорочки для хлопчика;
  4. Плаття, Сукня;
  5. майку;
  6. чоловічу сорочку;
  7. фартух і так далі.

Отже, в наборі присутній, наприклад, чоловіча сорочка з довгим і коротким рукавом, яка підготовлена ​​спеціально під вишивку хрестом. Зазвичай це бавовняне або лляне виріб, який не комплектується нитками. Витратний матеріал потрібно купувати окремо. Вибір доведеться зробити в залежності від того, який малюнок хочеться створити на красивою авторської одязі. Зазвичай для розпису нитками сорочок береться бавовна (нитки муліне).



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь