Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Бердянськ - місто біля моря

Відпочинок на Азовському морі затребуваний, користується великим попитом і популярністю. Щороку сюди з'їжджаються туристи і відпочиваючі з різних країн і міст. Генічеськ, Мелекіно, Седово, Урзуф ... Курортники облюбували собі ці місця, але особлива перлина на узбережжі Азова - це Бердянськ.

Море ідеальне місце для відпочинку. А якщо у моря ще й місто стоїть, то це і зовсім - найкращий варіант для тих, хто не хоче розлучатися з цивілізацією навіть під час відпустки. Бердянськ може запропонувати не забувається відпочинок, на Бердянській косі і всі блага цивілізації на додачу. На косі розташовані санаторії, бази відпочинку, ресторани, магазини і кафе. Є ринок, де відпочиваючі можуть придбати собі не тільки продукти харчування, але і предмети одягу.

Джерелами лікувальних грязей для тутешніх грязьових лікарень є шість сольових озер, розташованих на території курорту, що набирають все більшої популярності. Безсумнівною перевагою у виборі місця для відпочинку, звичайно-ж, є той факт, що ціни на туристичні послуги в Бердянську значно поступаються іншим приморським містам. Бердянськ - місто чистий і акуратний, а зняти номер в приватному секторі Бердянська, можна за дуже демократичними цінами.

Особливості відпочинку

Відпочивати тут дуже приємно, саме тому поездки на море в Бердянск из Днепра стали такими популярними. Тим більше, що місто потихеньку набуває європейського вигляду і рівеня. Готель, палац культури, ЦДЮТ, парки, алеї, фонтани, пам'ятники. А на Приморській площі є сонячний годинник і пам'ятник найголовнішій рибі Азовського моря - бичку.

Бердянськ завжди готовий порадувати туристів і відпочиваючих. Люди інтелектуального відпочинку можуть відвідати музей міста, художній музей ім. Бродського, будинок-музей відомого лейтенанта Шмідта, різні виставки. Все це Бердянськ пропонує своїм туристам і відпочиваючим. Молодь може розважитися, беручи участь в різних гуляннях, які місто періодично проводить для гостей і своїх жителів. Також до вашої уваги:

  1. ігри КВН,
  2. конкурси пива,
  3. всілякі фестивалі
  4. виставки та акції

1

Ну і, звичайно-ж, пляжі, пляжі, пляжі ... До речі, пляжі на Бердянській косі, безкоштовні. Чистий пісок, чисте, тепле море, не велика глибина. Все це як не можна краще підходить для відпочинку з дітьми. Можна сказати, що відпочинок в Бердянську на косі - це сімейний відпочинок. Тут немає екстриму, море спокійно, а загальна обстановка, дуже доброзичлива.

Одним словом про Бердянську можна сказати так: це місто втілив в собі все те, що частинами реалізовано на інших курортах.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь